Noćna lampa koja bežično puni vaš mobilni telefon

Upoznajte Lance, malu noćnu lampu koja ima još jednu neobičnu funkciju.

Spajajući ugodno sa korisnim, kreiran je uređaj koji vam može obezbediti svetlost u toku noći i bežično punjenje vašeg mobilnog telefona. Privlačan dizajn ovog punjača, čini ga savršenim za postavku na radnoj površini vašeg stola u kućnoj kancelariji ili na noćnom stolu kraj kreveta. Dok vi radite ili se odmarate, do vas dopire snop svetla koji vam je potreban, dok se vaš telefon dodatno puni.

Lance je je stvorio Francesco Brunetti dok je bio student u Školi dizajna u Danskoj, u saradnji sa IKEA brendom. Cilj je bio – dizajnirati proizvode za male prostore koji treba da imaju živopisne karakteristike i ujedno da poseduju sposobnost negovanja zajedništva. A upravo Lance to nudi. Relativno ravan dizajn ove lampe bez oštrih ivica, čini da uređaj deluje prijateljski, a toplo LED svetlo koje po vašoj želji može da promeni boju, savršeno je za stvaranje inspirativnog ambijenta u prostoru.

Zahvaljujući specijalnom prorezu ispod površine zadužene za osvetljenje, Lance služi kao punjač za smart telefone. Dovoljna širina odgovara svim modelima smart telefona, a ako vam smeta efekat koji vaš telefon proizvodi dok mu se baterija puni, odnosno prikaz baterije koja svetli, uz ovu lampu ne treba da brinete o tome, jer njen gornji deo služi kao idealan poklopac.

Ž.J.

Izvor: Yankodesign

Povezane teme