Nemački audio brend Sennheiser predstavlja svoj kompaktni zvučnik

Nemački audio brend Sennheiser osmislio je svoj najnoviji Ambeo Soundbar Mini za ljubitelje kvalitetnog zvuka.

Mini bar zabavne veličine se savršeno uklapa u gotovo svaki stil enterijera, sve s namerom da vaš prostor ispuni impresivnim zvukom. Kako brend navodi u svojoj kampanji, ovaj uređaj je vaša prečica za unapređenje kvaliteta zvuka i kompaktnom prostoru.

Sennheiser Ambeo linija soundbarova je svojim kupcima tokom godina pružala vrhunsko iskustvo. Poigravajući se svojom veličinom, najnoviji Ambeo Soundbar Mini je savršen kompaktni model za sve one koji ne pristaju na kompromis kada je samo najkvalitetniji zvuk u pitanju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sennheiser (@sennheiser)

Protkan najsavremenijom akustikom, Ambeo je u skladu sa već postojećom linijom Sennheiser Soundbar-a kako bi ponudio živahan zvuk koji ispunjava prostoriju. To je odličan pratilac za striming koji nudi Wi-Fi ili Bluetooth povezivanje.

Sa specifikacijama poput podrške za 7.1.4 kanala, zvuka od 250 V, četiri drajvera i dva sabvufera, ovaj mini zvučnik će vas uskladiti sa najeuforičnijim iskustvom u vašoj dnevnoj sobi ili van nje. Soundbar skreće pažnju i na svoju dvostruku upotrebu četiri integrisana mikrofona kako bi poboljšao kalibraciju sobe i pojačao komande glasovnog pomoćnika preko Alexa 3.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sennheiser (@sennheiser)

Sa minimalističkom crnom estetskom privlačnošću, zakrivljenim delom i suptilnim mrežastim omotačem, Soundbar Mini je pogodan za rad sa velikim ekranima. Jarko osvetljena LED svetla na ovom zabavnom uređaju ukazuju na jačinu zvuka i dugme za napajanje, dok metalni čvrsti daljinski upravljač omogućava da se krećete kroz različite režime bez napora.

Ambeo Soundbar Mini poseduje Dolby Atmos, DTS:Ks, MPEG-H kodeke i 360 Reality Audio6 formate i doživljaje za poboljšanje audio sadržaja. Na kraju dodajmo i to da je ovaj uređaj moguće nabaviti po ceni od 800 dolara, te da je kompatibilan sa svim glavnim platformama kao što su Google, Spotify i Apple, tako da možete strimovati omiljene usluge bez ikakvih problema.

Povezane teme

11.02.2024 Tehnika

KEF LSX II LT: novi bežični Hi-Fi zvučnici sa vrhunskim zvukom i pristupačnom cenom

Ovi bežični Hi-Fi zvučnici, lansirani kao manja verzija prethodnog modela, oduševljavaju korisnike istim kvalitetom zvuka zahvaljujući naprednoj tehnologiji i inovativnom dizajnu.

08.02.2024 Tehnika

HP Envy Move: prilagodljiv računar koji može uspešno zameniti vaš laptop

Ponesite svoj HP Envy Move gde god želite, uživajte u svestranosti i performansama koje čine rad i zabavu nezaboravnim.

05.02.2024 Tehnika

Revolucionarni Samsung Music Frame: zvučnik kamufliran u elegantan okvir za slike

Samsung Music Frame je više od običnog zvučnika - to je muzički uređaj koji se može maskirati kao elegantan okvir za slike.

02.02.2024 Tehnika

Kompanija LG predstavila prvi transparentni bežični OLED televizor

Ovaj televizor kombinuje transparentni 4K OLED ekran sa LG-ovom bežičnom video i audio tehnologijom prenosa, pružajući korisnicima neviđenu slobodu u organizaciji životnog prostora...

30.01.2024 Tehnika

ASUS Zenbook Duo: prvi laptop računar od 14 inča sa dvostrukim ekranom

ASUS ZenBook DUO se ističe po svom jednostavnom dizajnu koji nameće pitanje - zašto se zadovoljiti jednim ekranom kada možete imati dva?

27.01.2024 Tehnika

LG predstavio svog Smart Home AI Agenta

Uz nove i pametne tehnologije za dom, ovaj dvonožni robot na točkovima, automatizovan od strane veštačke inteligencije, predstavlja fuziju modernih tehnologija i AI mogućnosti.

24.01.2024 Tehnika

Da lakše preživite zimu: simpatična prenosiva grejalica kompanije Egloo

Ova prenosiva grejalica je savršeno rešenje za sve ljude kojima je gotovo uvek hladno i pruža pet sati toplote za ekvivalent od dvadeset dinara utrošene električne energije.

21.01.2024 Tehnika

LG Styler: recite "zbogom" izgužvanoj odeći

Korisnici jednostavno mogu okačiti svoju izgužvanu odeću unutar vrata, izvaditi parni aparat pričvršćen za dno Styler-a i pokrenuti proces pare pritiskom na dugme.

18.01.2024 Tehnika

Novi 4K Lifestyle projektor kompanije LG postaje umetnički dodatak modernom domu

Iako jedan od najmanjih dostupnih projektora, najnoviji kućni projektor iz kompanije LG, pod nazivom CineBeam Qube, je neverovatno moćan a pritom i neverovatno moderan.

15.01.2024 Tehnika

Motorola predstavlja svoje nove pametne telefone inspirisane bojom godine

Kroz ovu inovativnu saradnju, Motorola želi dublje povezati korisnike s njihovim uređajima, nudeći im ne samo tehnološke karakteristike, već i emocionalno zadovoljstvo kroz estetik...

12.01.2024 Tehnika

LG PuriCare AeroFurniture: za sve koji žele da ubrizgaju malo stila u svoju svakodnevnicu

Postižući savršenu ravnotežu između funkcionalnosti i naprednog dizajna, napredni prečišćivač vazduha omogućava visokokvalitetnim kućnim aparatima da uzdignu umetnost življenja zas...