Napravite kućni bioskop sa prenosivim projektorom SMASH

Poprilično je očigledan jaz koji postoji između odlaska u bioskop i iskustva gledanja filmova putem TV-a.

Iako smart TV može da se poveže sa vašim aplikacijama za striming, omogućavajući vam da gledate najnovije filmove gotovo odmah nakon premijere, to ipak nije dovoljno ako ste ljubitelj velikih ekrana (koliko god incha vaš TV da ima). S druge strane, bioskopi jesu sjajni ali u njima ne možete da gledate prenos fudbalske utakmice niti vašu omiljenu seriju. A kao dodatna otežavajuća okolnost, pristup bioskopima je poprilično ograničen od marta prošle godine.

Sa željom da pomiri sve navedene strane, udobno se smešta u savremene domove uređaj koji nosi naziv WooBloo SMASH. On predstavlja mali prenosivi projektor koji vas vodi na jedinstveno kinematografsko putovanje. Bez ograničenja, daje vam priliku da putem njega gledate svoje omiljene filmove, serije i utakmice povezujući se sa vašim omiljenim striming platformama.

Ovaj pametni uređaj dolazi sa sposobnošću prihvatanja do 30 striming platformi u vrlo visokoj rezoluciji. Štaviše podržava čak i emitovanje sa telofona i tablet računara, za slučaj da želite sa dragim osobama da podelite video zapise koje ste napravili ili neke zanimljive snimke na koje ste naišli na društvenim mrežama. SMASH ima i HDMI port za povezivanje sa laptop računarom što ga čini savršenim uređajem za prezentacije. Uz zvuk doveden do perfekcije, vaše iskustvo uz ovaj prenosivi projektor biće nezaboravno.

Na telu SMASH-a postoji čak i minijaturni displej i integrisani daljinski upravljač za jednostavno upravljanje uređajem. Kada želite da koristite vaš projektor samo je potrebno da ga postavite na ravnoj površini dovoljne udaljenosti od praznog zida, kako bi se aktivirala funkcija automatskog fokusiranja, kako bi se dobio jasan video zapis. Zvučnici punog opsega pretvoriće vašu sobu u mali kućni bioskop.

Ž.J.

Izvor: Yankodesign

Dizajner: WooBoo

Povezane teme