Motorola predstavlja svoje nove pametne telefone inspirisane bojom godine

Motorola, kroz saradnju s Pantoneom, prelazi granice konvencionalnog dizajna i donosi Peach Fuzz verzije svojih pametnih telefona...

Uvođenje Peach Fuzz (baršunaste breskve) nijanse kao ključne boje za 2024. godinu od strane Pantonea nije samo estetski izbor, već i kulturni i emocionalni iskaz koji ima značajan uticaj na industriju proizvoda, uključujući i mobilne telefone. Brendovi poput Motorole prepoznaju važnost ove boje u stvaranju emocionalne povezanosti s potrošačima,  te se trude da je inkorporiraju u svoje proizvode kako bi odražavali duh vremena.

Ovaj potez naglašava posvećenost brenda inovacijama i praćenju aktuelnih trendova. Kroz kombinaciju Pantoneovog stručnog pristupa bojama i Motorolinog prepoznatljivog dizajna, rezultat su pametni telefoni koji ne samo da prate trendove, već i postavljaju nove standarde.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Motorola (@motorola)

Različite verzije pametnih telefona, motorola razr 40 ultra i motorola edge 40 neo, pružaju opcije za različite preferencije korisnika. Preklopni dizajn razr 40 ultra u boji Peach Fuzz sa završnom obradom veganske kože donosi dozu modernog šika, dok edge 40 neo cilja na sofisticiranost s impresivnim karakteristikama kamere i visokokvalitetnim ekranom.

Pantoneova Peach Fuzz boja nije samo estetski izbor; ona se takođe tumači kroz prizmu emocionalnih aspekata kao što su zajednica, veze i lično blagostanje. Ova filozofija se prenosi na pametne telefone Motorole, sugerišući da boja nije samo vizuelni element, već i snažan izraz individualnosti i identiteta korisnika.

Kroz ovu inovativnu saradnju, Motorola želi dublje povezati korisnike s njihovim uređajima, nudeći im ne samo tehnološke karakteristike, već i emocionalno zadovoljstvo kroz estetiku boje Peach Fuzz.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Motorola (@motorola)

 

Povezane teme

14.02.2024 Tehnika

Mason60 Schizzato: elegantna tastatura inspirisana keramikom

U svetu računarskih tastatura, gde su dizajn i funkcionalnost obično u prvom planu, serija tastatura Mason60 Schizzato predstavlja pravo umetničko remek-delo među ulaznim uređajima...

11.02.2024 Tehnika

KEF LSX II LT: novi bežični Hi-Fi zvučnici sa vrhunskim zvukom i pristupačnom cenom

Ovi bežični Hi-Fi zvučnici, lansirani kao manja verzija prethodnog modela, oduševljavaju korisnike istim kvalitetom zvuka zahvaljujući naprednoj tehnologiji i inovativnom dizajnu.

08.02.2024 Tehnika

HP Envy Move: prilagodljiv računar koji može uspešno zameniti vaš laptop

Ponesite svoj HP Envy Move gde god želite, uživajte u svestranosti i performansama koje čine rad i zabavu nezaboravnim.

05.02.2024 Tehnika

Revolucionarni Samsung Music Frame: zvučnik kamufliran u elegantan okvir za slike

Samsung Music Frame je više od običnog zvučnika - to je muzički uređaj koji se može maskirati kao elegantan okvir za slike.

02.02.2024 Tehnika

Kompanija LG predstavila prvi transparentni bežični OLED televizor

Ovaj televizor kombinuje transparentni 4K OLED ekran sa LG-ovom bežičnom video i audio tehnologijom prenosa, pružajući korisnicima neviđenu slobodu u organizaciji životnog prostora...

30.01.2024 Tehnika

ASUS Zenbook Duo: prvi laptop računar od 14 inča sa dvostrukim ekranom

ASUS ZenBook DUO se ističe po svom jednostavnom dizajnu koji nameće pitanje - zašto se zadovoljiti jednim ekranom kada možete imati dva?

27.01.2024 Tehnika

LG predstavio svog Smart Home AI Agenta

Uz nove i pametne tehnologije za dom, ovaj dvonožni robot na točkovima, automatizovan od strane veštačke inteligencije, predstavlja fuziju modernih tehnologija i AI mogućnosti.

24.01.2024 Tehnika

Da lakše preživite zimu: simpatična prenosiva grejalica kompanije Egloo

Ova prenosiva grejalica je savršeno rešenje za sve ljude kojima je gotovo uvek hladno i pruža pet sati toplote za ekvivalent od dvadeset dinara utrošene električne energije.

21.01.2024 Tehnika

LG Styler: recite "zbogom" izgužvanoj odeći

Korisnici jednostavno mogu okačiti svoju izgužvanu odeću unutar vrata, izvaditi parni aparat pričvršćen za dno Styler-a i pokrenuti proces pare pritiskom na dugme.

18.01.2024 Tehnika

Novi 4K Lifestyle projektor kompanije LG postaje umetnički dodatak modernom domu

Iako jedan od najmanjih dostupnih projektora, najnoviji kućni projektor iz kompanije LG, pod nazivom CineBeam Qube, je neverovatno moćan a pritom i neverovatno moderan.

12.01.2024 Tehnika

LG PuriCare AeroFurniture: za sve koji žele da ubrizgaju malo stila u svoju svakodnevnicu

Postižući savršenu ravnotežu između funkcionalnosti i naprednog dizajna, napredni prečišćivač vazduha omogućava visokokvalitetnim kućnim aparatima da uzdignu umetnost življenja zas...