Motorola predstavila podesivi pametni telefon koji možete nositi i kao narukvicu

Motorolin podesivi pametni telefon može se nositi i kao narukvica...

Motorola oživljava trend iz ranih 1990-ih svojim najnovijim čudom tehnologije. Predstavljena na Lenovo Tech World '23, kompanija je demonstrirala pametni telefon u stilu podesive narukvice.

Što se tiče savitljivog telefona koji grli zglob, Motorola je unapredila svoj rad u tehnologiji savitljivog ekrana. Ovaj uređaj koristi FHD+ pOLED ekran zasnovan na sličnim verzijama koje su korišćene u prethodnim telefonima i računarima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Motorola (@motorola)

Pametni telefon se može izvući kao standardni, ravan model, konfigurisati u režime savitljivog postolja ili saviti oko ručnog zgloba. Kada je u standardnom podešavanju, telefon meri 6,9 inča (175 mm) i radi sa potpunim Android iskustvom.

Nije sasvim jasno da li su sve funkcije telefona i dalje dostupne kada je omotan oko zgloba. Motorola hvali tehnologiju kao „prilagodljivu“ i koristi veštačku inteligenciju za podešavanje ekrana na osnovu njegovog položaja. Kada je u umotanom stojećem položaju, ekran se smanjuje na manji ekran od 4,6 inča (117 mm).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Motorola (@motorola)

Motorola kaže da će telefon, kada se potpuno obmota oko zgloba, imati ekran sličan onom na njegovom kvadratnom pametnom telefonu, motorola razr+.

Prilično zanimljiv model koji se može pohvaliti impresivnom tehnologijom, zar ne?

Povezane teme

17.02.2024 Tehnika

Zlatna verzija čuvenog bežičnog zvučnika specijalno dizajnirana za kinesku godinu Zmaja

U saradnji sa eminentnim umetnicima, legendarni zvučnik Phantom I dobija sasvim novo, znatno elegatnije ruho koje je u savršenom skladu sa kineskom godinom Zmaja.

14.02.2024 Tehnika

Mason60 Schizzato: elegantna tastatura inspirisana keramikom

U svetu računarskih tastatura, gde su dizajn i funkcionalnost obično u prvom planu, serija tastatura Mason60 Schizzato predstavlja pravo umetničko remek-delo među ulaznim uređajima...

11.02.2024 Tehnika

KEF LSX II LT: novi bežični Hi-Fi zvučnici sa vrhunskim zvukom i pristupačnom cenom

Ovi bežični Hi-Fi zvučnici, lansirani kao manja verzija prethodnog modela, oduševljavaju korisnike istim kvalitetom zvuka zahvaljujući naprednoj tehnologiji i inovativnom dizajnu.

08.02.2024 Tehnika

HP Envy Move: prilagodljiv računar koji može uspešno zameniti vaš laptop

Ponesite svoj HP Envy Move gde god želite, uživajte u svestranosti i performansama koje čine rad i zabavu nezaboravnim.

05.02.2024 Tehnika

Revolucionarni Samsung Music Frame: zvučnik kamufliran u elegantan okvir za slike

Samsung Music Frame je više od običnog zvučnika - to je muzički uređaj koji se može maskirati kao elegantan okvir za slike.

02.02.2024 Tehnika

Kompanija LG predstavila prvi transparentni bežični OLED televizor

Ovaj televizor kombinuje transparentni 4K OLED ekran sa LG-ovom bežičnom video i audio tehnologijom prenosa, pružajući korisnicima neviđenu slobodu u organizaciji životnog prostora...

30.01.2024 Tehnika

ASUS Zenbook Duo: prvi laptop računar od 14 inča sa dvostrukim ekranom

ASUS ZenBook DUO se ističe po svom jednostavnom dizajnu koji nameće pitanje - zašto se zadovoljiti jednim ekranom kada možete imati dva?

27.01.2024 Tehnika

LG predstavio svog Smart Home AI Agenta

Uz nove i pametne tehnologije za dom, ovaj dvonožni robot na točkovima, automatizovan od strane veštačke inteligencije, predstavlja fuziju modernih tehnologija i AI mogućnosti.

24.01.2024 Tehnika

Da lakše preživite zimu: simpatična prenosiva grejalica kompanije Egloo

Ova prenosiva grejalica je savršeno rešenje za sve ljude kojima je gotovo uvek hladno i pruža pet sati toplote za ekvivalent od dvadeset dinara utrošene električne energije.

21.01.2024 Tehnika

LG Styler: recite "zbogom" izgužvanoj odeći

Korisnici jednostavno mogu okačiti svoju izgužvanu odeću unutar vrata, izvaditi parni aparat pričvršćen za dno Styler-a i pokrenuti proces pare pritiskom na dugme.

18.01.2024 Tehnika

Novi 4K Lifestyle projektor kompanije LG postaje umetnički dodatak modernom domu

Iako jedan od najmanjih dostupnih projektora, najnoviji kućni projektor iz kompanije LG, pod nazivom CineBeam Qube, je neverovatno moćan a pritom i neverovatno moderan.