Mnogo više od vašeg uobičajenog bežičnog punjača

Pravo je osveženje kada se gedžeti maskiraju u vid kućnog dekora.

Umesto da ih skrivate po ćoškovima, sve novije varijante kućnih gedžeta su toliko privlačne da stoje ponosno na vašem radnom stolu, malom bočnom stočiću, pa čak i na sredini stola u dnevnom boravku. Opisani bojama na kojima se oči odmaraju, svojim nežnim formama i materijalima oni postaju mnogo više od tehničkog uređaja stvorenog da obavlja određenu funkciju, poput punjenja vašeg mobilnog telefona.

Sve više je dizajnera koji smatraju da bi uređaj (elektronski ili ne) koji je ušetao u vaš dom, trebao da da sve od sebe da se stopi sa atmosferom koja se kroz njega proteže. Agresivni, futuristički uređaji ne opstaju dugo čini se u savremenim domovima, jer narušavaju njihovu harmoniju. Lucis 3.0. sledi ovo pravilo i čini da se tehnologija pokorava domaćinskom ambijentu. Rezultat je proizvod koji izgleda vrlo privlačno, a koji istovremeno korisniku obezbeđuje višestruke funkcije.

Lucis 3.0. je u osnovi baterija sa više komponenti od kojih je najočiglednija – lampa. Međutim ovaj gedžet služi ujedno i kao stanica za napajanje, a dolazi i sa površinom koja vam obezbeđuje bežično punjenje telefona. Dakle, uporedo sa osvetljavanjem vama željenog prostora, Lucis 3.0. može da dopuni vaš mobilni telefon bez nepotrebnih kablova.

Dizajniran da pre svega liči na rasvetno telo, Lucis 3.0. nam se predstavlja u obliku kapsule koja može da stoji samostalno ili uz pomoć tri drvene nogare. Budući da je dizajniran u savremenom stilu ovaj uređaj se uklapa u većinu modernih domova. Budući da je prenosiv, po potrebi ga možete postaviti na različitim lokacijama u vašem stanu. Sa zatamljenom LED diodom, Lucis 3.0. vam omgućava da birate između 16 miliona boja kako bi stvorili idealno raspoloženje u prostoru.

Unutrašnja baterija od 8000mAH daje 88 sati napajanja, odnosno mogućnost kompletnog punjenja mobilnog telefona i to dva puta. Sve što je potrebno jeste da pokrenete ovaj gedžet i on će vam ujedno osvetliti željeni prostor, a postavkom telefona na njegovu ravnu površinu, punjenje istog započinje.

Ž.J.

Izvor: Yankodesign

 

Povezane teme