Minijaturna veš mašina koju možete nositi svuda sa sobom

Najbolja stvar u vezi ove mini-mašine za veš i jeste u tome da u svakom trenutku pored sebe imate pomoćnika koji će vam obezbediti čist veš, gde god da se nalazite!

Naravno, jasno je ko dan da u ovako jednoj minijaturnoj mašini ne možete oprati jaknu, ćebad, posteljinu... ali je zato ona idealna za sve one lakše, delikatnije komade veša za koje je potrebna samo jedna trećina količine vode koju koriste tradicionalne mašine za pranje veša. I to je sasvim dovoljno za početak, posebno ukoliko ste osoba koja je stalno u pokretu!

Ova mini mašina za pranje veša delo je dizajnera Kai Xia, ima ultrazvučne vibracije visoke frekvencije za povećanje stope sterilizacije koje obezbeđuju nežno ali temeljno čišćenje prilikom svakog punjenja. Prenosna mašina za veš se može uključiti u bilo koju utičnicu pre upotrebe i aktivirati najjednostavnijim pritiskom na dugme. Kada korisnik ubaci svoju odeću u bubanj mašine, držanje dugmeta za napajanje u trajanju od dve sekunde će uključiti mašinu, a ponovni pritisak na dugme označiće početak pranja veša.

Pranje se tako završava u roku od 15 minuta nakon ciklusa koji se kreće kroz rotaciju unapred, obrnutu rotaciju, sterilizaciju ozonom, rotaciju unapred/unazad, ultrazvučno, itd. Kada se svaki ciklus završi, mini mašina za pranje veša se sama gasi.

Napravljena od ekološki prihvatljive plastike, mašina je ultra lagana tako da se može nositi svuda gde poželite. Otporna je na udarce što je čini idealnom za putovanja. Ovakva njena veličina ujedno znači da je mašina energetski efikasnija, i kao što smo već pomenuli – za rad koristi samo trećinu količine vode koju koriste klasične mašine za pranje veša.

Izvor: yankodesign

Povezane teme