Mikrotalasna pećnica koja štiti vas i vašu hranu!

Winia Range Pop je mikrotalasna pećnica koja smanjuje izloženost elektromagnetnim talasima.

Osim što će vas i vašu hranu zaštititi od štetnog uticaja elektromagnetnih talasa, ova simpatična mikrotalasna pećnica će biti i lep, moderan dodatak vašoj kuhinji. Savršena je za sve one prostore koji u sebi kombinuju minimalistički koncept sa retro-motivima, ali i za ljude koji vole da imaju potpunu kontrolu nad pripremom svoje hrane.

Novi dizajn ovog uređaja pruža novu formu i upotrebljivost kuhinjskom prostoru, ima otvor za dopunjavanje umesto standardnih okretnih vrata, a sve to kako bi se smanjili elektromagnetni talasi koji su aktivni na prednjoj i desnoj strani u trenutku korišćenja mikrotalasne pećnice. Posuda koja sadrži hranu se automatski spušta u aparat i vrata se zatvaraju.

Ovakav dizajn, osim što deluje privlačno i originalno, omogućava vam da koristite mikrotalasnu pećnicu sa bezbedne udaljenosti i prirodno izbegavate bilo kakav štetan uticaj elektromagnetnih talasa. Drugim rečima, ovaj uređaj dizajniran je sa željom da se funkcionalnost spoji sa bezbednošću, ali da pritom i sam proces pripreme ne traje dugo.

Da bi se to postiglo, dizajneri su napravili prilično upečatljiv i efektan veliki displej na prednjoj strani koji pomaže da se ima jasna evidencija o tome koliko vremena je potrebno da hrana bude gotova. Po završetku rada, police će same iskočiti, tako da ćete imati serviran obrok za samo nekoliko minuta i to bez imalo muke!

Bezbedno, efikasno, brzo i moderno – sve što jedan tehnički uređaj 21. veka mora da ima, zar ne?

Povezane teme

03.07.2024 Tehnika

Sve što treba da znate o alarmnim sistemima

Alarmni sistemi postali su veoma popularan način obezbeđivanja vašeg doma ili poslovnog prostora. Ovakvi sistemi pokazali su se veoma efektivnim.

30.06.2024 Tehnika

Nije koristan, nije zgodan, Eilik robot je jednostavno neophodan!

Eilik robot kompanije Energize Lab ima za cilj da bude vaš emotivan, razigran prijatelj i verni pratilac svih dešavanja na radnom stolu.

27.06.2024 Tehnika

Loftie – najnežniji alarm za buđenje

Loftie je alarm minimalističkog dizajna, kreiran tako da se sa lakoćom stopi sa okruženjem vaše spavaće sobe, nezavisno od njenog stila.

27.06.2024 Tehnika

Čak i najnaporniji kućni poslovi mogu biti zabavni uz Samsung AI mašine za veš

Pranje veša nekada deluje kao posao bez kraja i često i sama pomisao na to stvara stres.

24.06.2024 Tehnika

Polaroid Lab pretvara mobilne fotografije u analogne

Dizajniran da transformiše digitalne slike sa pametnih telefona u fizičke Polaroid fotografije, Polaroid Lab nudi nostalgično iskustvo uz korišćenje moderne tehnologije.

21.06.2024 Tehnika

Gazebox - garaža budućnosti

Realno gledano, retko ko je od nas ikada u svom životu, bio vozač ili ne, razmišljao o savitljivim garažama, koje se spuštaju preko naših ljubimaca i rade svoj posao- štite od svih...

18.06.2024 Tehnika

Koje su prednosti pametne kuće?

Koliko puta ste se zapitali da li ste kod kuće ostavili uključenu peglu, šporet, ili ste bili u nedoumici da li ste podesili bojler i sistem za grejanje, kako bi vas sve dočekalo t...

15.06.2024 Tehnika

Top 10 besplatnih programa za virtuelno uređenje enterijera

Ovi programi nude širok spektar opcija, od izbora boja zidova i podova do postavljanja nameštaja i dekorativnih elemenata.

12.06.2024 Tehnika

Revolucionarni pametni telefon sa prozirnim dizajnom i vrhunskim performansama

Sa svojim jedinstvenim prozirnim dizajnom, moćnim performansama i fokusom na transparentnost, ovaj telefon postavlja visoke standarde za buduće uređaje.

09.06.2024 Tehnika

Kombinacija kvalitetnog zvuka i svetlosnih efekata za nezaboravno leto

U poređenju sa svojim prethodnikom, Boom 2 Plus dolazi sa osam različitih podešavanja osvetljenja koja korisnici mogu prilagoditi, kreirajući privlačno vizuelno iskustvo koje prati...

06.06.2024 Tehnika

Prvi laptop sa proširenom realnošću

Uz NReal AR naočare, uživajte u visoko rezolucijskom ekranu na virtualnom platnu od 100 inča, bez potrebe za klasičnim monitorom.