Master & Dynamic oduševljava ljubitelje dobrog zvuka novim bežičnim slušalicama

Prelepe bežične slušalice MW09 kompanije Master & Dynamic nude brojne poboljšane audio opcije...

Nadovezujući se na svoja MW08 i MW08 Sport izdanja, Master & Dynamic se sada vratio sa MW09 True Wireless Earphones. Izrađena od vrhunskih materijala kao što su aluminijum, kevlar i safirno staklo, nova audio opcija ima osvežen dizajn sa boljim trajanjem baterije, poboljšanim kvalitetom poziva i redizajniranom akustikom.

MW09 ima spoljne panele od aluminijuma i safirnog stakla koji izražavaju ažurirani ergonomski oblik koji nudi smanjenu težinu i stratešku konstrukciju akustičnog kućišta. Dizajn pruža bolje pristajanje i sadrži 11 mm berilijumske drajvere akustične arhitekture za „najširi zvučni profil ikada“.

 

Master & Dynamic je takođe opremio MW09 aktivnim poništavanjem buke i mikrofonom sa kombinacijom senzora koji radi sa novom postavkom govora visoke definicije sa AI-om. Podržavajući Bluetooth 5.4, Snapdragon Sound i Auracast sa vezom na više tačaka, MW09 ima do 12 sati sa uključenim ANC-om (16 sati sa isključenim).

Modovima kao što su EQ, praćenje baterije, test uklapanja slušalica i bočni zvuk može se pristupiti preko ažurirane aplikacije M&D Connect. Slušalice se od ovog meseca mogu kupiti po ceni od oko 350 američkih dolara.

 

Povezane teme

14.02.2024 Tehnika

Mason60 Schizzato: elegantna tastatura inspirisana keramikom

U svetu računarskih tastatura, gde su dizajn i funkcionalnost obično u prvom planu, serija tastatura Mason60 Schizzato predstavlja pravo umetničko remek-delo među ulaznim uređajima...

11.02.2024 Tehnika

KEF LSX II LT: novi bežični Hi-Fi zvučnici sa vrhunskim zvukom i pristupačnom cenom

Ovi bežični Hi-Fi zvučnici, lansirani kao manja verzija prethodnog modela, oduševljavaju korisnike istim kvalitetom zvuka zahvaljujući naprednoj tehnologiji i inovativnom dizajnu.

08.02.2024 Tehnika

HP Envy Move: prilagodljiv računar koji može uspešno zameniti vaš laptop

Ponesite svoj HP Envy Move gde god želite, uživajte u svestranosti i performansama koje čine rad i zabavu nezaboravnim.

05.02.2024 Tehnika

Revolucionarni Samsung Music Frame: zvučnik kamufliran u elegantan okvir za slike

Samsung Music Frame je više od običnog zvučnika - to je muzički uređaj koji se može maskirati kao elegantan okvir za slike.

02.02.2024 Tehnika

Kompanija LG predstavila prvi transparentni bežični OLED televizor

Ovaj televizor kombinuje transparentni 4K OLED ekran sa LG-ovom bežičnom video i audio tehnologijom prenosa, pružajući korisnicima neviđenu slobodu u organizaciji životnog prostora...

30.01.2024 Tehnika

ASUS Zenbook Duo: prvi laptop računar od 14 inča sa dvostrukim ekranom

ASUS ZenBook DUO se ističe po svom jednostavnom dizajnu koji nameće pitanje - zašto se zadovoljiti jednim ekranom kada možete imati dva?

27.01.2024 Tehnika

LG predstavio svog Smart Home AI Agenta

Uz nove i pametne tehnologije za dom, ovaj dvonožni robot na točkovima, automatizovan od strane veštačke inteligencije, predstavlja fuziju modernih tehnologija i AI mogućnosti.

24.01.2024 Tehnika

Da lakše preživite zimu: simpatična prenosiva grejalica kompanije Egloo

Ova prenosiva grejalica je savršeno rešenje za sve ljude kojima je gotovo uvek hladno i pruža pet sati toplote za ekvivalent od dvadeset dinara utrošene električne energije.

21.01.2024 Tehnika

LG Styler: recite "zbogom" izgužvanoj odeći

Korisnici jednostavno mogu okačiti svoju izgužvanu odeću unutar vrata, izvaditi parni aparat pričvršćen za dno Styler-a i pokrenuti proces pare pritiskom na dugme.

18.01.2024 Tehnika

Novi 4K Lifestyle projektor kompanije LG postaje umetnički dodatak modernom domu

Iako jedan od najmanjih dostupnih projektora, najnoviji kućni projektor iz kompanije LG, pod nazivom CineBeam Qube, je neverovatno moćan a pritom i neverovatno moderan.

15.01.2024 Tehnika

Motorola predstavlja svoje nove pametne telefone inspirisane bojom godine

Kroz ovu inovativnu saradnju, Motorola želi dublje povezati korisnike s njihovim uređajima, nudeći im ne samo tehnološke karakteristike, već i emocionalno zadovoljstvo kroz estetik...