Mali životni rituali - za trenutke koje pamtimo

Razni trenuci i navike u životu čine deo naše svakodnevice, a neke od njih smo pretvorili u prave male rituale...

Ispijanje kafe ujutru sa životnim partnerom dok se pripremamo za posao ili popodnevni razgovor sa najboljim prijateljima, postali su baš ti momenti, koji su naizgled obični, a zapravo predstavljaju našu oazu mira. Uz kafu se prisećamo lepih događaja, na koje nas podseća i praznik koji nam ide u susret - Mladenci.

Gorenje je mislilo na sve ove bitne životne momente, te Gorenje espreso aparat za kafu možete pronaći po sniženoj ceni i pokloniti ga svom partneru kao znak pažnje ili nekoj dragoj osobi koja je ovekovečila ljubav tokom ove ili prošle godine.

Da budete najbolji barista u gradu, vas deli samo jedan dodir LCD ekrana i nekoliko sekundi koje donose izvrsnu kafu. Možete i ručno da upravljate mašinom kako biste odabrali količinu kafe ili da izaberete jedan od unapred podešenih programa. Espreso, kapućino ili ukoliko odlučite da napravite mlečnu penu - funkcija pritiska pare pomoći će vam da obogatite piće. Vaše je samo da izaberete koje vam je omiljeno. Sa ravnomernim pritiskom od 15 bara, vaš espresso će imati jači miris i bogatiji ukus, a zlatno smeđi krem na vrhu potvrdiće izgled profesionalizma. Fleksibilna funkcija ispuštanja pare pod visokim pritiskom pomoći će vam da zagrejete mleko ili da pripremite kremastu i bogatu mlečnu penu. Najbolji način da napravite posebno bogat kapućino i još bolji način da se probudite.

Gorenje korisnici znaju da je predstojeći praznik i period darivanja koji se simbolično ogleda u nagradnom konkursu ,,Za trenutke koje pamtimo”. Mladence proslavljaju mladi bračni parovi u prvoj godini braka i simbolišu ljubav, zdravlje i sreću porodice. Ujedno, ovaj praznik je idealan povod da se podsetimo svih lepih stvari koje smo zajedno prošli, proživeli i stvarali sa partnerom, a koji možemo da zasladimo i jednom šoljom kafe.

Ovo je idealan momenat da zasladimo trenutke koje pamtimo jutarnjom kafom i da se pripremimo za one koji tek dolaze, jer mart mesec karakteriše i buđenje proleća. Gorenje će ovaj mesec i praznik simbolično obeležiti nagradnim konkursom i na taj način ga dodatno ulepšati svojim korisnicima! Sve što treba je malo mašte i vaša zajednička fotografija i imaćete priliku da osvojite vredne nagrade. Dodatne informacije o samom konkursu dobićete ukoliko se prijavite na newslettera pomoću linka, a Gorenje aparat za kafu i veliki broj malih kućnih aparata vas tradicionalno u martu očekuju po specijalnim cenama.

PROMO

Povezane teme