Mali pametni frižider koji možete kontrolisati preko svog mobilnog telefona

Rocco Super Smart frižider koji kontroliše pametni telefon odgovara funkcionalnim modernim enterijerima...

Frižideri su u velikoj meri u skladu sa svim drugim uređajima koji su evoluirali tokom vremena i koji su videli napredak u tehnologiji. Moderan frižider je funkcionalniji nego ikad pre, i prilagodio je svoj kompaktni oblik i veličinu da stane u različite prostore. Najnoviji uređaj koji je privukao pažnju svojim jedinstvenim karakteristikama je Rocco – super pametni frižider.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rocco Fridge (@roccofridge)

Mini frižider vam omogućava da transformišete skladište za piće i očarava svojim vitkim izgledom i stilom. Prilagođavajući moderan dizajn srednjeg veka sa svojom elegantnom spoljašnjošću i staklenim vratima, pametni frižider će sigurno dodati više funkcionalnosti i stila svakom prostoru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rocco Fridge (@roccofridge)

Zahvaljujući svojoj super pametnoj tehnologiji patentiranog sistema vida, kompaktnom frižideru se može pristupiti sa vašeg pametnog telefona, što automatski eliminiše potrebu da pretražujete frižider. Ova opcija omogućava korisniku da podesi svetlost i temperaturu prema sopstvenim potrebama, a troslojno UV staklo pomaže u difuziji svetlosti za bolju izolaciju.

Savremeni dizajn Rocco Smart frižidera je napravljen da poboljša prostor dnevne sobe, kancelarije ili trpezarije u vašem domu. Njegov elegantan stil je sposoban da se uklopi u kompaktne uglove služeći baš kao bočni sto. Frižider se može koristiti samostojeći, a napravljen je tako da odgovara i prostoru ispod pulta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rocco Fridge (@roccofridge)

Dok gornji deo frižidera čini improvizovani vrh šanka, njegova jedinstvena odvojiva tacna iznutra se može koristiti i za posluživanje pića. Produžni stalci vam omogućavaju da duboko uđete u frižider, pomažući pritom da dobijete udobno mesto za dodatno skladištenje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rocco Fridge (@roccofridge)

Kompaktni frižider nudi ultra tiho hlađenje i može da čuva pića svih vrsta. Rocco Super Smart Fridge ima reverzibilne i modularne police koje korisnicima omogućavaju skladištenje do 27 boca i 88 limenki odjednom. Mini frižider je dostupan u tri različite završne obrade (bela, žuta i grafitna) i može se kupiti po ceni od 1195 dolara.

Povezane teme

11.02.2024 Tehnika

KEF LSX II LT: novi bežični Hi-Fi zvučnici sa vrhunskim zvukom i pristupačnom cenom

Ovi bežični Hi-Fi zvučnici, lansirani kao manja verzija prethodnog modela, oduševljavaju korisnike istim kvalitetom zvuka zahvaljujući naprednoj tehnologiji i inovativnom dizajnu.

08.02.2024 Tehnika

HP Envy Move: prilagodljiv računar koji može uspešno zameniti vaš laptop

Ponesite svoj HP Envy Move gde god želite, uživajte u svestranosti i performansama koje čine rad i zabavu nezaboravnim.

05.02.2024 Tehnika

Revolucionarni Samsung Music Frame: zvučnik kamufliran u elegantan okvir za slike

Samsung Music Frame je više od običnog zvučnika - to je muzički uređaj koji se može maskirati kao elegantan okvir za slike.

02.02.2024 Tehnika

Kompanija LG predstavila prvi transparentni bežični OLED televizor

Ovaj televizor kombinuje transparentni 4K OLED ekran sa LG-ovom bežičnom video i audio tehnologijom prenosa, pružajući korisnicima neviđenu slobodu u organizaciji životnog prostora...

30.01.2024 Tehnika

ASUS Zenbook Duo: prvi laptop računar od 14 inča sa dvostrukim ekranom

ASUS ZenBook DUO se ističe po svom jednostavnom dizajnu koji nameće pitanje - zašto se zadovoljiti jednim ekranom kada možete imati dva?

27.01.2024 Tehnika

LG predstavio svog Smart Home AI Agenta

Uz nove i pametne tehnologije za dom, ovaj dvonožni robot na točkovima, automatizovan od strane veštačke inteligencije, predstavlja fuziju modernih tehnologija i AI mogućnosti.

24.01.2024 Tehnika

Da lakše preživite zimu: simpatična prenosiva grejalica kompanije Egloo

Ova prenosiva grejalica je savršeno rešenje za sve ljude kojima je gotovo uvek hladno i pruža pet sati toplote za ekvivalent od dvadeset dinara utrošene električne energije.

21.01.2024 Tehnika

LG Styler: recite "zbogom" izgužvanoj odeći

Korisnici jednostavno mogu okačiti svoju izgužvanu odeću unutar vrata, izvaditi parni aparat pričvršćen za dno Styler-a i pokrenuti proces pare pritiskom na dugme.

18.01.2024 Tehnika

Novi 4K Lifestyle projektor kompanije LG postaje umetnički dodatak modernom domu

Iako jedan od najmanjih dostupnih projektora, najnoviji kućni projektor iz kompanije LG, pod nazivom CineBeam Qube, je neverovatno moćan a pritom i neverovatno moderan.

15.01.2024 Tehnika

Motorola predstavlja svoje nove pametne telefone inspirisane bojom godine

Kroz ovu inovativnu saradnju, Motorola želi dublje povezati korisnike s njihovim uređajima, nudeći im ne samo tehnološke karakteristike, već i emocionalno zadovoljstvo kroz estetik...

12.01.2024 Tehnika

LG PuriCare AeroFurniture: za sve koji žele da ubrizgaju malo stila u svoju svakodnevnicu

Postižući savršenu ravnotežu između funkcionalnosti i naprednog dizajna, napredni prečišćivač vazduha omogućava visokokvalitetnim kućnim aparatima da uzdignu umetnost življenja zas...