Lydsto H4 je prvi usisivač sa samopražnjenjem koji vredi imati!

Kineski brend Lydsto osmislio je novi štapni usisivač pod nazivom H4, koji je ujedno označen i kao prvi proizvod te vrste sa samopražnjenjem.

Lydsto H4 je zapravo dizajniran s namerom da korisnicima obezbedi lako, uredno i ugodno prikupljanje prašine i prljavštine, ali i dodatnu pogodnost u vidu samopražnjenja. Drugim rečima, na kraju radnog procesa od vas se zahteva samo da odložite vreću za prašinu, a ostatak posla obavlja sam usisivač.

Štapni usisivač dolazi sa baznom stanicom koja sakuplja prašinu i čestice, a zatim ih prenosi u papirnu kesu od 2,5 l koja se može potpuno zatvoriti kada se napuni i može se odmah odložiti. Kesa za prašinu može da zadrži do mesec dana prljavštine, prašine i ostataka, tako da ste lišeni ove dosadne obaveze bar na neko vreme.

Pokrenut motorom bez četkica od 1000 V, Lydsto H4 nudi tri režima čišćenja: eco, medium i strong, koje naravno možete podešavati u zavisnosti od potreba vašeg domaćinstva. Njegov bežični dizajn je zgodan i uparen sa naprednim okretnim upravljanjem, tako da u svakom trenutku garantuje čišćenje bez imalo napora.

Pored toga, na usisivaču se nalaze LED farovi koji mogu biti od pomoći pri čišćenju tamnih područja kao što je prostor ispod sofe, iza kreveta ili ispod ormarića za odlaganje. Lydsto je opremljen sa 8 komada baterija koje mogu da obezbede do 60 minuta rada, a usisivač se može napuniti postavljanjem na baznu stanicu za samo tri sata.

Zaboravite na bacanje prikupljenog sadržaja u smeće svaki put kada završite čišćenje. Lidsto H4 radi na širokom spektru tipova podova, od pločica, tvrdog drveta pa sve do čupavih prostirki i tepiha. Njegov bežični dizajn čini ga lakim za upotrebu, efikasnim i prenosivim bez brige da će kablovi biti na putu. Sastavljanje se može obaviti za 5 minuta, samo spojite nekoliko komada i spremni ste za rad!

izvor: lydsto

Povezane teme