Louis Vuitton Horizon: elegantno rešenje za sve koji žele da ponesu bežične slušalice kao modni detalj

Više slika

Više slika

Da li ste spremni da ponesete ove jedinstvene bežične slušalice kao modni detalj?

Louis Vuitton, jedna od najprestižnijih modnih kuća na svetu, upravo je predstavila najnoviju verziju svojih bežičnih slušalica, Horizon. Kao i uvek, Vuitton ne razočarava kada su u pitanju kvalitet i dizajn proizvoda. Ove slušalice, koje su dostupne u pet različitih boja, dizajnirane su da pruže vrhunsko iskustvo slušanja muzike.

Slušalice su izrađene na laganoj aluminijumskoj konstrukciji, sa slojem poliranog safira na vrhu, ukrašene prepoznatljivim monogramskim uzorkom brenda. Inspiraciju za njihov oblik našli su u LV kućištu za sat Tambour, što se ogleda u njihovom blago zakrivljenom obliku. Futrola za punjenje takođe je zaobljena i inspirisana Tambour kućištem za sat.

Osim neverovatnog izgleda, slušalice nude i visok kvalitet zvuka, što ne čudi, s obzirom na to da su napravljene u saradnji sa vrhunskim audiofilima iz Master & Dinamic-a. Takođe, slušalice poseduju aktivno poništavanje buke i ugrađeni mikrofon koji eliminiše pozadinsku buku za pozive. Ono što ih dodatno izdvaja je Bluetooth Multipont, što znači da korisnik može da strimuje zvuk sa dva različita izvora odjednom.

Ukoliko želite da osvetlite svoje iskustvo slušanja muzike i u isto vreme da se osećate prefinjeno i stilski, Louis Vuitton Horizon slušalice su savršen izbor za vas. One su dostupne u web prodavnici brenda po maloprodajnoj ceni od 1.660 dolara.

Povezane teme

06.06.2024 Tehnika

Prvi laptop sa proširenom realnošću

Uz NReal AR naočare, uživajte u visoko rezolucijskom ekranu na virtualnom platnu od 100 inča, bez potrebe za klasičnim monitorom.

03.06.2024 Tehnika

Noviteti kompanije LG koji vaš dom pretvaraju u elegantno utočište

LG OLED M i Zero Connect Box omogućavaju integraciju tehnologije i dizajna, nudeći vlasnicima kuća fleksibilnost i eleganciju potrebnu za stvaranje sofisticiranih, urednih životnih...

31.05.2024 Tehnika

Sonos predstavlja svoje prve bežične slušalice

Sonos Ace impresionira svojim elegantnim i modernim dizajnom. Vitki profil i premium kombinacija metala i mat plastike daju ovim slušalicama sofisticiran izgled.

28.05.2024 Tehnika

Frižider na solarni pogon može da radi i do 40 sati bez struje

Holistički pristup dizajnu i distribuciji proizvoda čini EasyFreeze frižider na solarni pogon ne samo efikasnim već i ekonomski održivim.

25.05.2024 Tehnika

LG TONE Free T90S: bežične slušalice od čistog grafena za vrhunski zvuk

LG TONE Free T90S bežične slušalice od čistog grafena predstavljaju savršen izbor za ljubitelje vrhunskog zvuka u pokretu

22.05.2024 Tehnika

iFi GO Bar Kensei: revolucionarni ultra-prenosivi DAC za pametne telefone

Britanska kompanija iFi, predstavila je GO Bar Kensei, kompaktan ali moćan digitalno-analogni konvertor (DAC) koji se savršeno uparuje sa pametnim telefonima i drugim modernim uređ...

19.05.2024 Tehnika

Revolucionarna mehanička tastatura tanja od vašeg mobilnog telefona!

Rušenjem barijera u dizajnu i funkcionalnosti, EDGE predstavlja najtanju mehaničku tastaturu na svetu, postavljajući novi standard za prenosivost bez žrtvovanja performansi.

16.05.2024 Tehnika

Nove Beats by Dre slušalice: elegantan zvuk u neutralnim i pastelnim bojama

Ove nove ponude personifikuju bežičnu praktičnost i sofisticirani dizajn, a dostupne su u raznim elegantnim neutralnim i pastelnim tonovima.

13.05.2024 Tehnika

Google Pixel 8a: napredna AI tehnologija po pristupačnoj ceni

Pixel 8a je praktično manja verzija Pixel 8 modela, zadržavajući isti dizajn i duh. Glavna promena je u materijalima korišćenim za izradu zadnje strane telefona - umesto stakla, sa...

10.05.2024 Tehnika

Revolucionarna CLVX 1 tastatura i tačped u jednom

Sa svojim inovativnim dizajnom i naprednim funkcijama, ova tastatura obećava da će unaprediti produktivnost i udobnost korisnika širom sveta.

07.05.2024 Tehnika

Elegantan robot za prečišćavanje vazduha koji sam otkriva i čisti zagađenja

Zamislite da vaš prečišćivač automatski ide tamo gde je vazduh najlošiji, umesto da stalno pratite i kontrolišete njegov rad.