Loftie – najnežniji alarm za buđenje

Skoro pa je nemoguće pronaći omraženiji uređaj u jednom domu, od alarma koji vas ujutro budi za posao.

Naročito ako je reč o nekom poprilično glasnom i iritantnom zvuku, koji vam ne dozvoljava da ga ignorišete. Sigurno ste mnogo puta takav jedan alarm rukom oborili ispod kreveta, sakrili ga u fioku, ispod jastuka ili poželeli da ga bacite kroz prozor. Zar ne bi bilo divno kada biste mogli da se probudite uz žuborenje potoka ili nežni crvkut ptica?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Loftie (@byloftie)

Možda ste do sad i promenili više budilnika, i stekli čvrsto mišljenje o tome koje odlike on treba da ima da bi vam ustajanje iz kreveta bilo prijatno. U idealnom slučaju poželjno bi bilo da na vrlo suptilan način stimuliše i budi vaš svesni deo uma, odražavajući ritam prilagođen izlasku Sunca, umesto da se oslanja na faktor nepodnošljivog zvuka za uzbunu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Loftie (@byloftie)

Započinjanje svakog dana sa naletom adrenalina nije samo stresno već i vrlo nezdravo. To nas dovodi do koncepta koji stoji iz Loftie, alarma-sata nove generacije dizaniranog tako da vam omogući najprijatnije buđenje do sada. On baca senku na sve dosadašnje glasne i uznemirujuće alarme, i pomaže vam čak i u odvikavanju od korišćenja vašem smart telefona pri ritualu buđenja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Loftie (@byloftie)

Loftie je alarm minimalističkog dizajna, kreiran tako da se sa lakoćom stopi sa okruženjem vaše spavaće sobe, nezavisno od njenog stila. Numerički digitalni prikaz sata je skromno integrisan, kako bi bio što je moguće neprimetniji u prostoru. Toplo i podesivo noćno svetlo smešteno na dnu ovog alarma, može da se uključi i isključi paralelno sa ciklusima spavanja i buđenja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Loftie (@byloftie)

Iako postoji aplikacija uz pomoć koje možete podesiti ovaj alarm i odabrati zvuk za buđenje, nije vam u suštini neophodan telefon kako biste ga pokrenuli. Tri dugmeta koja se nalaze na njegovom vrhu vrše sve neophodne funkcije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Loftie (@byloftie)

Iznad svega, ono što ovaj alarm/sat/svetlo čini jedinstvenim su zvuci koje ispušta kako bi vas probudio među koje spadaju bela buka, meditacija, zvuci kupke ili nežnog šaputanja.

Povezane teme

30.06.2024 Tehnika

Nije koristan, nije zgodan, Eilik robot je jednostavno neophodan!

Eilik robot kompanije Energize Lab ima za cilj da bude vaš emotivan, razigran prijatelj i verni pratilac svih dešavanja na radnom stolu.

27.06.2024 Tehnika

Čak i najnaporniji kućni poslovi mogu biti zabavni uz Samsung AI mašine za veš

Pranje veša nekada deluje kao posao bez kraja i često i sama pomisao na to stvara stres.

24.06.2024 Tehnika

Polaroid Lab pretvara mobilne fotografije u analogne

Dizajniran da transformiše digitalne slike sa pametnih telefona u fizičke Polaroid fotografije, Polaroid Lab nudi nostalgično iskustvo uz korišćenje moderne tehnologije.

21.06.2024 Tehnika

Gazebox - garaža budućnosti

Realno gledano, retko ko je od nas ikada u svom životu, bio vozač ili ne, razmišljao o savitljivim garažama, koje se spuštaju preko naših ljubimaca i rade svoj posao- štite od svih...

18.06.2024 Tehnika

Koje su prednosti pametne kuće?

Koliko puta ste se zapitali da li ste kod kuće ostavili uključenu peglu, šporet, ili ste bili u nedoumici da li ste podesili bojler i sistem za grejanje, kako bi vas sve dočekalo t...

15.06.2024 Tehnika

Top 10 besplatnih programa za virtuelno uređenje enterijera

Ovi programi nude širok spektar opcija, od izbora boja zidova i podova do postavljanja nameštaja i dekorativnih elemenata.

12.06.2024 Tehnika

Revolucionarni pametni telefon sa prozirnim dizajnom i vrhunskim performansama

Sa svojim jedinstvenim prozirnim dizajnom, moćnim performansama i fokusom na transparentnost, ovaj telefon postavlja visoke standarde za buduće uređaje.

09.06.2024 Tehnika

Kombinacija kvalitetnog zvuka i svetlosnih efekata za nezaboravno leto

U poređenju sa svojim prethodnikom, Boom 2 Plus dolazi sa osam različitih podešavanja osvetljenja koja korisnici mogu prilagoditi, kreirajući privlačno vizuelno iskustvo koje prati...

06.06.2024 Tehnika

Prvi laptop sa proširenom realnošću

Uz NReal AR naočare, uživajte u visoko rezolucijskom ekranu na virtualnom platnu od 100 inča, bez potrebe za klasičnim monitorom.

03.06.2024 Tehnika

Noviteti kompanije LG koji vaš dom pretvaraju u elegantno utočište

LG OLED M i Zero Connect Box omogućavaju integraciju tehnologije i dizajna, nudeći vlasnicima kuća fleksibilnost i eleganciju potrebnu za stvaranje sofisticiranih, urednih životnih...

31.05.2024 Tehnika

Sonos predstavlja svoje prve bežične slušalice

Sonos Ace impresionira svojim elegantnim i modernim dizajnom. Vitki profil i premium kombinacija metala i mat plastike daju ovim slušalicama sofisticiran izgled.