LG uređaj koji hladi, greje i prečišćava vazduh (a pritom izgleda odlično!)

LG poboljšava tehnologiju prečišćivača vazduha, i ovog meseca sprema se da otkrije potpuno novi pogled na sliku personalizovanog svežeg vazduha bilo gde u kući...

Kompanija LG Electronics predstavlja svoj najnoviji projekat pod nazivom LG PuriCare AeroTower koji u sebi objedinjuje funkcije prečišćavanja vazduha, ventilatora i grejanja. Razvijen od temelja da zadovolji potrebe današnjeg načina života kod kuće, ovaj potpuno novi ventilator za prečišćavanje vazduha nudi personalizovanu udobnost koja svaku aktivnost u zatvorenom prostoru čini prijatnijom i udobnijom.

LG PuriCare AeroTower je idealan za upotrebu tokom cele godine, isporučujući čist, svež vazduh u jednom od tri režima protoka vazduha: režim grejanja, režim ventilatora i režim difuzije. Koristite režim grejanja za mlaz toplog vazduha tokom prohladnog dana, maksimalno do 30 stepeni Celzijusa, koji može da poveća temperaturu vazduha u prostoriji za pet stepeni Celzijusa za manje od 10 minuta.

Režim ventilatora, s druge strane, stvara osvežavajući povetarac i pruža prilagođeni komfor sa 10 nivoa intenziteta protoka vazduha, dok režim difuzije obezbeđuje optimalan kvalitet vazduha u zatvorenom prostoru u bilo koje godišnje doba, isporučujući čist, filtriran vazduh kroz Air Guard difuzor za širu, snažniju cirkulaciju vazduha.

Koristeći sopstvenu tehnologiju Air Valley kompanije LG, prečišćivač vazduha stvara jedinstven protok vazduha koji prati datu površinu. Uobičajeno poznat kao “efekat Koande”, ovaj rezultat je konzistentan, udoban povetarac koji se može osetiti u celoj prostoriji. Sužene vertikalne lopatice aparata su tihe, emituju samo 23dB buke vetra, a elegantan cilindrični dizajn nudi modernu estetiku koja se dobro slaže sa bilo kojom vrstom dekora.

LG-jev najnoviji PuriCare model biće dostupan u dve suptilne i sofisticirane boje, bež i srebrnoj. Obogaćen je višestepenim HEPA filterima koji hvataju 99,97 % različitih vrsta čestica veličine do 0,3 mikrona, a dodatna prednost je LG UVnano™ tehnologija koja koristi ultraljubičasto C svetlo da smanji prisustvo bakterija koje se često nakupljaju na ventilatoru.

Novi PuriCare AeroTower ventilator za pročišćavanje vazduha dizajniran je za moderan stil (kućnog) života. Bilo da se radi o hlađenju, grejanju ili prečišćavanju, ovaj uređaj radi sve i izgleda odlično dok to radi.

Izvor: lg.com

Povezane teme