LG TONE Free T90S: bežične slušalice od čistog grafena za vrhunski zvuk

LG Electronics predstavlja svoje najnovije slušalice TONE Free T90S, dizajnirane da ponude impresivan zvuk za poboljšano iskustvo slušanja.

Ove slušalice su unapređene čistim grafenom, nude još udobnije pristajanje i sadrže niz korisnih funkcija koje čine uživanje u muzici na pokretu još prijatnijim. Slušalice koriste čisti grafen za svoje drajvere, što je značajan iskorak u odnosu na konvencionalnu upotrebu obloženog grafena. Ovaj lagani i održivi materijal je poznat po svojim izuzetnim performansama, poboljšavajući preciznost i jasnoću zvuka.

Upotreba čistog grafena smanjuje vibracije i omogućava korisnicima da uživaju u dobro izbalansiranom i preciznom zvuku sa snažnim basom i poboljšanim srednjim i visokim frekvencijama. Slušalice su dizajnirane da maksimalno iskoriste prednosti grafena, osiguravajući udobno pristajanje za duže slušanje.

LG TONE Free T90S: bežične slušalice od čistog grafena za vrhunski zvukphoto: LG

T90S serija pruža neuporediv nivo surround zvuka, u pitanju su prve slušalice sa podrškom za Dolby Atmos i Dolby Head Tracking tehnologiju na svim uređajima. Ova tehnologija prilagođava zvuk prema pokretima glave korisnika, stvarajući dinamičan osećaj uranjanja koji stavlja slušaoce u centar zbivanja, bilo da slušaju muziku, gledaju filmove ili igraju video igre. Sada sa podrškom za Dolby Head Tracking do 24bit / 96kHz zvuka, korisnici mogu uživati u studijskom kvalitetu zvuka.

Pored Dolby Atmos optimizatora, T90S slušalice uključuju i Meridian Audio tehnologiju, koja pruža jasnu centralnu sliku i prirodan zvuk bez izobličenja. Meridianova tehnologija Perfect Balance omogućava konzistentan tonski balans bez obzira na jačinu zvuka.

LG je takođe stavio naglasak na higijenu sa ekskluzivnim UVnano kućištem za punjenje, koje koristi UV svetlo za eliminisanje 99,9% bakterija u roku od samo 10 minuta punjenja. Slušalice koriste hipoalergenske gelove za uši medicinskog kvaliteta, smanjujući iritaciju kože.

LG TONE FREE bežične slušačice od čistog grafenaphoto: LG

T90S slušalice poboljšavaju povezivanje sa funkcijom Plug & Wireless, omogućavajući besprekornu Bluetooth vezu između slušalica i uređaja koji nisu Bluetooth, kao što su sistemi za zabavu tokom leta ili trake za trčanje u teretani. Aplikacija LG TONE Free omogućava sinhronizaciju do pet spoljnih uređaja, eliminišući potrebu za ručnim ponovnim povezivanjem.

Najnovije LG slušalice pružaju i optimalnu redukciju buke sa tehnologijom Adaptive Noise Cancellation (ANC), prilagođavajući se okolnoj buci u realnom vremenu. Novi ergonomski dizajnirani vrhovi za uši stvaraju čvrsto prijanjanje, omogućavajući ANC-u da radi efikasnije.

LG TONE FREE slušalice sa čistim grafenomphoto: LG

Za kristalno jasan kvalitet poziva, LG je integrisao sistem sa tri mikrofona i jedinicom za preuzimanje glasa (VPU) koji prati pozadinsku buku i pokrete glave.

LG TONE Free T90S slušalice će biti dostupne na globalnim tržištima od maja, donoseći vrhunski zvuk, udobnost i inovativne funkcije korisnicima širom sveta.

Povezane teme

03.06.2024 Tehnika

Noviteti kompanije LG koji vaš dom pretvaraju u elegantno utočište

LG OLED M i Zero Connect Box omogućavaju integraciju tehnologije i dizajna, nudeći vlasnicima kuća fleksibilnost i eleganciju potrebnu za stvaranje sofisticiranih, urednih životnih...

31.05.2024 Tehnika

Sonos predstavlja svoje prve bežične slušalice

Sonos Ace impresionira svojim elegantnim i modernim dizajnom. Vitki profil i premium kombinacija metala i mat plastike daju ovim slušalicama sofisticiran izgled.

28.05.2024 Tehnika

Frižider na solarni pogon može da radi i do 40 sati bez struje

Holistički pristup dizajnu i distribuciji proizvoda čini EasyFreeze frižider na solarni pogon ne samo efikasnim već i ekonomski održivim.

22.05.2024 Tehnika

iFi GO Bar Kensei: revolucionarni ultra-prenosivi DAC za pametne telefone

Britanska kompanija iFi, predstavila je GO Bar Kensei, kompaktan ali moćan digitalno-analogni konvertor (DAC) koji se savršeno uparuje sa pametnim telefonima i drugim modernim uređ...

19.05.2024 Tehnika

Revolucionarna mehanička tastatura tanja od vašeg mobilnog telefona!

Rušenjem barijera u dizajnu i funkcionalnosti, EDGE predstavlja najtanju mehaničku tastaturu na svetu, postavljajući novi standard za prenosivost bez žrtvovanja performansi.

16.05.2024 Tehnika

Nove Beats by Dre slušalice: elegantan zvuk u neutralnim i pastelnim bojama

Ove nove ponude personifikuju bežičnu praktičnost i sofisticirani dizajn, a dostupne su u raznim elegantnim neutralnim i pastelnim tonovima.

13.05.2024 Tehnika

Google Pixel 8a: napredna AI tehnologija po pristupačnoj ceni

Pixel 8a je praktično manja verzija Pixel 8 modela, zadržavajući isti dizajn i duh. Glavna promena je u materijalima korišćenim za izradu zadnje strane telefona - umesto stakla, sa...

10.05.2024 Tehnika

Revolucionarna CLVX 1 tastatura i tačped u jednom

Sa svojim inovativnim dizajnom i naprednim funkcijama, ova tastatura obećava da će unaprediti produktivnost i udobnost korisnika širom sveta.

07.05.2024 Tehnika

Elegantan robot za prečišćavanje vazduha koji sam otkriva i čisti zagađenja

Zamislite da vaš prečišćivač automatski ide tamo gde je vazduh najlošiji, umesto da stalno pratite i kontrolišete njegov rad.

02.05.2024 Tehnika

Prelepo dizajniran prenosivi gramofon za sve ljubitelje dobrog zvuka

Coturn CT-01 nije samo ideja i fensi iskustvo – to je potpuno razvijen i funkcionalan uređaj. Fotografije i video snimak nisu samo prikazane iluzije koje se obično koriste u svrhu...

27.04.2024 Tehnika

Dosadan telefon: rešenje za digitalni detoks

Za razliku od popularnih pametnih telefona, Dosadan Telefon pristupa tehnologiji na minimalisticki način, uklanjajući pristup internetu, platformama društvenih mreža i ometanja bez...