LG Standbyme zauvek menja percepciju televizijskog iskustva

LG je najavio dva „lifestyle televizora“ koji će u potpunosti debitovati na CES 2022 u januaru...

U pitanju su LG Objet TV (65Art90), 65-inčni OLED set sa platnenim poklopcem koji se podiže ili spušta pritiskom na dugme, i dugo očekivani LG Standbyme koji se može premeštati iz sobe u sobu zahvaljujući baterijama.

Kada je reč o Objet-u, glavna specifičnost je sakrivanje ekrana u trenucima kada se televizor ne koristi. Tačnije, ovaj OLED tv visokog dizajna treba samo nasloniti na zid umesto montirati ili postavljati na tradicionalno postolje. Poklopac od tkanine ispod ekrana od 65 inča može se podići ili spustiti pomoću daljinskog upravljača, a zanimljivo je da je ovaj deo premium seta zamenljiv i dolazi u tri boje (bež, crveno drvo i zelena), koje su sve delo danskog tekstilnog inovatora “Kvadrat”.

Drugi televizor u liniji je LG Standbyme, koji se pre može nazvati nekakvim zabavnim centrom nego klasičnim tv-om. Čelnici LG-a ga već nazivaju uređajem koji će zauvek promeniti vašu percepciju televizijskog iskustva. Osim što je potpuno bežični, ovaj televizor se takođe može kretati na svom postolju podesivom po visini. Možete ga premeštati iz sobe u sobu zahvaljujući baterijama - ima dovoljno energije za tri sata rada pre nego što će morati da se napuni.

Kada je pričvršćen na postolje, uređaj može da se okreće, rotira ili naginje u pejzažnoj i portretnoj orijentaciji. U slučaju da tražite bliže iskustvo, takođe možete da odvojite televizor od postolja i da ga ponesete gde god želite.

S obzirom da dolazi sa interfejsom ekrana osetljivog na dodir, Standbyme će takođe ponuditi aplikacije za striming kao što su Netfliks, Amazon Prime Video i YouTube, kako biste svoj omiljeni sadržaj mogli da pratite iz svakog ugla kuće. Pored toga, postoji USB port i najmanje jedan HDMI ulaz za povezivanje eksternog uređaja, a da bi sve bilo na vrhunskom nivou takođe možete uživati u video konferencijama sa porodicom i prijateljima. Sve to, naravno, dok prenosite TV iz jedne sobe u drugu!

Nadamo se da ćemo uskoro saznati više detalja o ovim zanimljivim uređajima, do tada pogledajte prve fotografije i zaključite i sami da li su ovo možda najveće inovacije na polju kućnih aparata u narednom periodu.

Izvor: homecrux

Povezane teme