LG prilagođeni kućni aparati koji odgovaraju svim enterijerima

Zahvaljujući raznovrsnom izboru materijala i boja, LG Objet kolekcija uređaja za domaćinstvo odgovara bilo kom dekoru...

Naravno, ne moramo naglašavati da se radi o aparatima koji dolaze sa renomiranim performansama i kvalitetom kompanije LG, s obzirom na to da su svi oni dizajnirani s namerom da zadovolje rastuću potražnju potrošača za personalizovanim, elegantnim i funkcionalnim kućnim aparatima.

Brisanje granice između najsavremenijih kućnih aparata i dizajnerskog nameštaja sadržano u LG Objet kolekciji se može pohvaliti modernim, minimalističkim dizajnerskim jezikom koji se uzdiže i uklapa bez napora u bilo koje unutrašnje okruženje. Sa nizom luksuznih materijala i suptilnih, sofisticiranih boja koje se mogu mešati i kombinovati prema želji, kolekcija pruža mogućnost kupcima da izraze svoje jedinstvene ličnosti prilagođene ličnom ukusu i postojećem dekoru.

Primera radi, frižider i zamrzivač iz ove kolekcije nude šik, nenametljivu estetiku koja dopunjuje svaki stil kuhinje, kao i izvanredne performanse sa vodećim LG tehnologijama za hlađenje. Par predstavlja potrošačima izbor bezvremenskih, visokokvalitetnih završnih obrada, uključujući nerđajući čelik i staklo.

Opcija od nerđajućeg čelika nudi tri varijacije boja - zelenu, srebrnu i mat crnu za šik, moderan izgled, dok staklena završna obrada dolazi u četiri elegantne nijanse - menta, roze, bež i srebrna, koje omogućavaju da se uređaji neprimetno uklapaju u bilo koji dizajn kuhinje.

Sa LG-jevim dokazanim sistemom za hlađenje, frižider garantuje izvanredne performanse hlađenja. LinearCooling pomaže u održavanju precizne, ujednačene unutrašnje temperature uz minimalne fluktuacije, pomažući da se namirnice, poput voća i povrća, održe svežima do sedam dana.

LG planira da proširi svoju LG Objet kolekciju vrhunskih kuhinjskih uređaja sa upečatljivijim proizvodima kao što su InstaViev™ frižider i Stiler sistem za upravljanje garderobom kako bi se postiglo jedinstveno, vizuelno harmonično životno okruženje.

Pokretanje LG Objet kolekcije na međunarodnim tržištima označava početak ere personalizovanih uređaja. Kompanija nudi jedinstven dizajn i različite opcije materijala i boja kako biste, zahvaljujući svim ovim modernim inovacijama, stvorili prostor koji će zaista odraziti vaš jedinstveni senzibilitet.

source: lg.com

Povezane teme