LG inovacije za ozbiljne filmofile: kućni bioskop postaje uzbudljivije iskustvo

2022 LG CineBeam Premium projektor postavlja novi standard za doživljaj kućnog bioskopa.

U pitanju je novi model 4K kratkog dometa koji pruža impresivna bioskopska iskustva zahvaljujući oštrim, živim slikama. Osim toga, ovaj model se može pohvaliti elegantnim, modernim dizajnom koji će se savršeno uklopiti u svaki ambijent.

LG Electronics proširuje svoju liniju vrhunskih CineBeam 4K laserskih projektora sa izvanrednim, novim laserskim projektorom ultra kratkog dometa, nadovezujući se tako na ranije predstavljeni HU715K. Dizajnirano imajući na umu ozbiljne ljubitelje filmova, LG-jevo najnovije rešenje za kućni bioskop može da proizvede zapanjujuće oštru sliku od 90 inča kada se postavi na samo 5,6 centimetara od zida ili masivnu sliku od 120 inča na udaljenosti od samo 18,3 centimetra.

Zahvaljujući kombinaciji napredne tehnologije projekcije HU915KE, korisnicima više nije potreban veliki, namenski prostor za uživanje u uzvišenim bioskopskim iskustvima kod kuće. Zahvaljujući svojim poboljšanim performansama najnoviji najnoviji projektor daje živopisne, realistične slike koje obezbeđuju maksimalno uranjanje u gledanje.

photo: LG

Usvajanjem LG-eve evoluirane, trokanalne laserske tehnologije, koja koristi poseban izvor svetlosti za svaku primarnu boju, novi model je u stanju da ponudi živopisnije slike čak i tokom dana u poređenju sa drugim konvencionalnim proizvodima sa tehnologijom jednog izvora svetlosti.

Još jedna od zanimljivih pogodnosti jeste novi optimizer koji automatski prilagođava nivoe osvetljenosti u skladu sa uslovima ambijentalnog osvetljenja, tako da korisnici mogu da uživaju u jasnom, živopisnom kvalitetu slike bez obzira da li je soba dobro osvetljena ili mračna kao u bioskopu.

Dodatno, sa LG-ovom intuitivnom vebOS pametnom platformom, HU915KE omogućava korisnicima da gledaju sve svoje omiljene emisije sa servisa za strimovanje i to bez dodatnog uređaja. Povrh toga, njegov ugrađeni 2.2-kanalni sistem zvučnika od 40 V poboljšava iskustvo gledanja snažnim, bogatim zvukom.

Novi CineBeam projektor takođe predstavlja moderan dodatak svakoj prostoriji sa ekološki prihvatljivom 'Re-wool' koju je dizajnirala renomirana danska tekstilna kompanija Kvadrat. Napravljen od 45 procenata reciklirane vune, ovaj materijal je postao omiljen kod kompanija koje se bave dizajnom i održivošću širom sveta, a koristi se u različitim proizvodima poput nameštaja i vrhunskih audio rešenja.

photo: LG

Zahvaljujući prigušenoj, prirodnoj boji i čistom dizajnu, HU915KE se dobro uklapa u luksuzne kućne enterijere i predstavlja odličan izbor za ljubitelje filmova koji traže autentično bioskopsko iskustvo kod kuće.

LG CineBeam 4K laserski projektor sa najnovijom UST tehnologijom biće dostupan u prvoj polovini 2022. godine, počevši od ključnih tržišta u Severnoj Americi, Evropi i na Bliskom istoku, a slede tržišta Latinske Amerike i Azije.

izvor: LG

Povezane teme