LG CineBeam K: revolucionarni prenosivi projektor sa rotirajućom ručkom

Više slika

Više slika

Sa rotirajućom ručkom za 360 stepeni i funkcijom automatskog podešavanja ekrana, najnoviji model CineBeam pruža potrošnju visokokvalitetnog sadržaja bilo kada i bilo gde

LG CineBeam K ističe se kao zaista jedinstven projektor, ne samo zbog svog izuzetnog kvaliteta slike i impresivnih vizuelnih prikaza, već i zbog svoje sposobnosti da se neprimetno uklopi u svako kućno okruženje kao zadivljujuće umetničko delo.

Predstavljen na CES 2024, ovaj projektor je dizajniran da upotpuni životni stil korisnika, nudeći maksimalnu prenosivost sa svojim kompaktnim dizajnom koji sadrži ručku koja se može rotirati za 360 stepeni. Namenjen za besprekorne prelaze između korišćenja u zatvorenom i na otvorenom, CineBeam K služi korisnicima koji traže poboljšana iskustva zabave bez ograničenja lokacije.

Prvi pogled na LG CineBeam K projektorphoto: LG

Bez obzira da li se koristi kao obrazovna pomoć za porodice ili filmsko platno za društvena okupljanja, svestrani životni saputnik se integriše u svaku prostoriju ili prostor na otvorenom. Kada se ne koristi, projektor deluje kao šik unutrašnji dodatak, upotpunjujući svaki prostor svojim minimalističkim dizajnom.

Pored toga, korisnici mogu da aktiviraju funkciju Light Drawing kako bi poboljšali ambijent prostora sa zadivljujućim digitalnim slikama. Ova funkcija mapiranja slika projektuje slike na zid, podižući prostoriju mirnim osvetljenjem. Uz nenarušen i izvanredan kvalitet slike, sada možete projektovati zapanjujuće slike u 4K UHD rezoluciji do 120 inča i uživati u živopisnim slikama sa izvanrednim odnosom kontrasta od 450.000:1.

Prvi pogled na novi LG CineBeam K projektorphoto: LG

CineBeam K projektor se može pohvaliti raznovrsnim i praktičnim funkcijama koje efikasno rešavaju probleme prenosivosti. Opremljena automatskim podešavanjem ekrana, funkcija automatskog fokusa optimizuje postavljanje i veličinu slike, stvarajući impresivno iskustvo gledanja u bilo kom prostoru, istovremeno eliminišući neprijatnosti procesa podešavanja.

Dodatno poboljšani najnovijom verzijom intuitivne LG webOS platforme, gledaoci mogu da gledaju sve svoje omiljene emisije uz besprekoran pristup popularnim servisima za striming kao što su Netflix, Disney+, Prime Video i YouTube.

LG CineBeam K je dostupan za porudžbine u pretprodaji od 18. marta uz ekskluzivne pogodnosti.

Povezane teme

31.05.2024 Tehnika

Sonos predstavlja svoje prve bežične slušalice

Sonos Ace impresionira svojim elegantnim i modernim dizajnom. Vitki profil i premium kombinacija metala i mat plastike daju ovim slušalicama sofisticiran izgled.

28.05.2024 Tehnika

Frižider na solarni pogon može da radi i do 40 sati bez struje

Holistički pristup dizajnu i distribuciji proizvoda čini EasyFreeze frižider na solarni pogon ne samo efikasnim već i ekonomski održivim.

25.05.2024 Tehnika

LG TONE Free T90S: bežične slušalice od čistog grafena za vrhunski zvuk

LG TONE Free T90S bežične slušalice od čistog grafena predstavljaju savršen izbor za ljubitelje vrhunskog zvuka u pokretu

22.05.2024 Tehnika

iFi GO Bar Kensei: revolucionarni ultra-prenosivi DAC za pametne telefone

Britanska kompanija iFi, predstavila je GO Bar Kensei, kompaktan ali moćan digitalno-analogni konvertor (DAC) koji se savršeno uparuje sa pametnim telefonima i drugim modernim uređ...

19.05.2024 Tehnika

Revolucionarna mehanička tastatura tanja od vašeg mobilnog telefona!

Rušenjem barijera u dizajnu i funkcionalnosti, EDGE predstavlja najtanju mehaničku tastaturu na svetu, postavljajući novi standard za prenosivost bez žrtvovanja performansi.

16.05.2024 Tehnika

Nove Beats by Dre slušalice: elegantan zvuk u neutralnim i pastelnim bojama

Ove nove ponude personifikuju bežičnu praktičnost i sofisticirani dizajn, a dostupne su u raznim elegantnim neutralnim i pastelnim tonovima.

13.05.2024 Tehnika

Google Pixel 8a: napredna AI tehnologija po pristupačnoj ceni

Pixel 8a je praktično manja verzija Pixel 8 modela, zadržavajući isti dizajn i duh. Glavna promena je u materijalima korišćenim za izradu zadnje strane telefona - umesto stakla, sa...

10.05.2024 Tehnika

Revolucionarna CLVX 1 tastatura i tačped u jednom

Sa svojim inovativnim dizajnom i naprednim funkcijama, ova tastatura obećava da će unaprediti produktivnost i udobnost korisnika širom sveta.

07.05.2024 Tehnika

Elegantan robot za prečišćavanje vazduha koji sam otkriva i čisti zagađenja

Zamislite da vaš prečišćivač automatski ide tamo gde je vazduh najlošiji, umesto da stalno pratite i kontrolišete njegov rad.

02.05.2024 Tehnika

Prelepo dizajniran prenosivi gramofon za sve ljubitelje dobrog zvuka

Coturn CT-01 nije samo ideja i fensi iskustvo – to je potpuno razvijen i funkcionalan uređaj. Fotografije i video snimak nisu samo prikazane iluzije koje se obično koriste u svrhu...

27.04.2024 Tehnika

Dosadan telefon: rešenje za digitalni detoks

Za razliku od popularnih pametnih telefona, Dosadan Telefon pristupa tehnologiji na minimalisticki način, uklanjajući pristup internetu, platformama društvenih mreža i ometanja bez...