Kombinacija kvalitetnog zvuka i svetlosnih efekata za nezaboravno leto

Novi zvučnik pruža impresivno audio iskustvo sa vrhunskim zvukom, snažnim basom i prilagodljivim svetlosnim ekranom.

Vodeći proizvođač audio opreme, Soundcore, dodatno obogaćuje svoju premium liniju bežičnih slušalica i pametnih kućnih zvučnika lansiranjem Soundcore Boom 2 Plus modela. Ovaj zvučnik predstavlja najnoviji i vodeći model iz Soundcore Boom serije, naslednika popularnog Motion Boom Plus zvučnika.

Boom 2 Plus nudi još snažniji audio izlaz sa do 140V snage zahvaljujući unapređenoj BassUP 2.0 tehnologiji. Ovaj jedinstveni dizajn omogućava ultra duboku reprodukciju basa (do 40 Hz) bez kompromitovanja kvaliteta zvuka. Soundcore je opremio ove zvučnike BassUP 2.0 tehnologijom u kombinaciji sa aktivnim skretnicama, što osigurava dinamičan zvuk bogat detaljima.

U poređenju sa svojim prethodnikom, Boom 2 Plus dolazi sa osam različitih podešavanja osvetljenja koja korisnici mogu prilagoditi, kreirajući privlačno vizuelno iskustvo koje prati njihovo slušanje. Putem Soundcore aplikacije, korisnici mogu dodatno prilagoditi zvuk pomoću moćnog ekvilajzera koji pruža zvučnik punog opsega.

Boom 2 Plus je savršen pratilac za avanture na otvorenom. Pored ugrađene ručke i odvojivog kaiša za rame, zvučnik poseduje IPX7 vodootporan sertifikat, što znači da može biti potopljen u vodu do 1 metar na 30 minuta bez oštećenja. Baterija traje do 20 sati sa jednim punjenjem, a zvučnik ima i USB port za punjenje mobilnih uređaja, obezbeđujući konstantno napajanje tokom celodnevnih muzičkih sesija.

Pametni zvučnik omogućava vam da ponesete zabavu gde god da krenete. Funkcija PartyCast 2.0 omogućava povezivanje više zvučnika za veća okupljanja, dok Soundcore TVS dugme omogućava povezivanje dva Boom 2 Plus zvučnika za pravi stereo doživljaj, sa odvojenim levim i desnim kanalom za još impresivnije slušanje.

Soundcore Boom 2 Plus dolazi u tri boje: Phantom Black, Adventure Green i Explorer Blue. Možete ga kupiti na Soundcore sajtu i na Amazonu po ceni od 250 dolara.

Povezane teme

31.05.2024 Tehnika

Sonos predstavlja svoje prve bežične slušalice

Sonos Ace impresionira svojim elegantnim i modernim dizajnom. Vitki profil i premium kombinacija metala i mat plastike daju ovim slušalicama sofisticiran izgled.

28.05.2024 Tehnika

Frižider na solarni pogon može da radi i do 40 sati bez struje

Holistički pristup dizajnu i distribuciji proizvoda čini EasyFreeze frižider na solarni pogon ne samo efikasnim već i ekonomski održivim.

25.05.2024 Tehnika

LG TONE Free T90S: bežične slušalice od čistog grafena za vrhunski zvuk

LG TONE Free T90S bežične slušalice od čistog grafena predstavljaju savršen izbor za ljubitelje vrhunskog zvuka u pokretu

22.05.2024 Tehnika

iFi GO Bar Kensei: revolucionarni ultra-prenosivi DAC za pametne telefone

Britanska kompanija iFi, predstavila je GO Bar Kensei, kompaktan ali moćan digitalno-analogni konvertor (DAC) koji se savršeno uparuje sa pametnim telefonima i drugim modernim uređ...

19.05.2024 Tehnika

Revolucionarna mehanička tastatura tanja od vašeg mobilnog telefona!

Rušenjem barijera u dizajnu i funkcionalnosti, EDGE predstavlja najtanju mehaničku tastaturu na svetu, postavljajući novi standard za prenosivost bez žrtvovanja performansi.

16.05.2024 Tehnika

Nove Beats by Dre slušalice: elegantan zvuk u neutralnim i pastelnim bojama

Ove nove ponude personifikuju bežičnu praktičnost i sofisticirani dizajn, a dostupne su u raznim elegantnim neutralnim i pastelnim tonovima.

13.05.2024 Tehnika

Google Pixel 8a: napredna AI tehnologija po pristupačnoj ceni

Pixel 8a je praktično manja verzija Pixel 8 modela, zadržavajući isti dizajn i duh. Glavna promena je u materijalima korišćenim za izradu zadnje strane telefona - umesto stakla, sa...

10.05.2024 Tehnika

Revolucionarna CLVX 1 tastatura i tačped u jednom

Sa svojim inovativnim dizajnom i naprednim funkcijama, ova tastatura obećava da će unaprediti produktivnost i udobnost korisnika širom sveta.

07.05.2024 Tehnika

Elegantan robot za prečišćavanje vazduha koji sam otkriva i čisti zagađenja

Zamislite da vaš prečišćivač automatski ide tamo gde je vazduh najlošiji, umesto da stalno pratite i kontrolišete njegov rad.

02.05.2024 Tehnika

Prelepo dizajniran prenosivi gramofon za sve ljubitelje dobrog zvuka

Coturn CT-01 nije samo ideja i fensi iskustvo – to je potpuno razvijen i funkcionalan uređaj. Fotografije i video snimak nisu samo prikazane iluzije koje se obično koriste u svrhu...

27.04.2024 Tehnika

Dosadan telefon: rešenje za digitalni detoks

Za razliku od popularnih pametnih telefona, Dosadan Telefon pristupa tehnologiji na minimalisticki način, uklanjajući pristup internetu, platformama društvenih mreža i ometanja bez...