Kamera za Selfie u novom obliku

Ako volite da se slikate i uživate u svojim selfie fotografijama, imamo za vas nešto fantastično, što će u celosti promeniti način na koji ste do sad beležili najlepše trenutke u svom životu.

Novi starup poduhvat firme Vecnos, koji je finansirao Ricoh, nešto je što do sad nismo imali prilike da vidimo. Kako bismo vam slikovitije približili mogućnosti ove kamere, potrebno je da zamislite dve panorame u jednoj. Nema više potrebe da okupljate sve vaše prijatelje na jednom mestu kako biste napravili klasičnu grupnu fotografiju. Sa ovom kamerom svi ostaju na svom mestu, a slika ovog puta doduše u sfernom izdanju je gotova za tili čas.

Uređaj u obliku olovke, je super kompaktan, staje u svaki džep i veoma je lagan. Takođe ova magična olovka za selfi se automatski povezuje sa vašim telefonom, što znači da možete jednom zauvek reći zbogom vašim selfie štapovima za slikanje.

Vecnos je formirao tim zadužen za dizajn i lansiranje pionirske verzije 360 camere za selfie. Koristeći svoje znanje iz tehnologije optičke i veštačke inteligencije, tim nastoji da stvori još naprednije kamere, softvere i aplikacije koji će biti prikladni za širu publiku. 

Na štapiću Vecnos kamere nalazi se njegov operativni sistem, dok su sa bočnih strana tri sočiva i jedno na vrhu. Na držaču su dugmići za upravljanje funkcijama kamere.

Ž.J.

Izvor: Designboom

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Tehnika

Povezane teme