Kako pojednostaviti i učiniti život kvalitetnijim?

Kada se nakon iscrpljujućeg dana vratimo svojoj oazi mira, kućni poslovi sigurno nisu nešto čemu se radujemo.

Iz tog razloga, potrebno je da ih maksimalno pojednostavimo uz aparate koji će zahvaljujući modernoj i inovativnoj tehnologiji, praktično raditi umesto nas, dok mi uživamo u onome što volimo.

Pranje veša može ponekad biti komplikovano

Provera etiketa, sastava materijala, izbor deterdženta, savladavanje komplikovanih uputstava i programa za veš mašinu ponekad je zamorno. U brzom ritmu savremenog života, ljudi po pravilu nemaju vremena da ulože toliko truda u tek jedan kućni posao, pa zbog toga koriste najosnovnije programe za pranje, propuštajući da iskoriste ono što im moderna tehnologija nudi.

Mali broj proizvođača aparata za domaćinstvo shvatio je da je svrha tehnologije da nam olakša život i da bi to trebalo da se odrazi kako na jednostavnost korišćenja, tako i na rezultate. Jedna od kompanija koja je u potpunosti usvojila ovaj način razmišljanja je Gorenje. Slogan „Čini život jednostavnim“postao je pokretačka snaga njihovih najnovijih inovacija koje unapređuju korisničko iskustvo.

Da, danas stvarno možete da perete i sušite osetljive tkanine

Gorenje WaveActive mašine za veš donose novi talas promena uz najsavremenija tehnološka rešenja, kako bi obezbedila optimalnunegu i za najosetljivije tkanine. Jedinstveni oblik WaveActive bubnja u kombinaciji sa posebnim talasastim 3D rebrima, omekšava i nežno pere delikatnu odeću, svodeći gužvanje i nabore na najmanju moguću meru. Zahvaljujući snazi jona, uklanjanje fleka je i do 30% efikasnije, čak i pri niskim temperaturama pranja.

Sjajna vest je i to što sada bez oklevanja i bojaznimožemosvoju omiljenu bluzu, haljinu, košulju sušiti u Gorenje sušilicama na finiji način od dosadašnjih konvencionalnih sistema.

Manje vremena za kućne poslove, više vremena za sebe

Sa Wave Active mašinama, dugi ciklusi pranja odlaze u istoriju, a i peglanje je mnogo lakše, ako je uopšte i potrebno, jer SteamTech tehnologija omogućava dodatni tretman parom kako u mašini, tako i u sušilici, radi smanjivanja nabora, mirisa, bakterija i statičkog naboja.

Nama ne preostaje ništa drugo nego da svoje slobodno vreme iskoristimo pametno – da se posvetimo sebi, porodici, a možda i da se konačno okrenemo hobiju o kome toliko dugo sanjamo, dok napredne tehnologije rade za nas.

Zahvaljujući novom talasu inovacija iz Gorenja, život postaje jednostavniji i kvalitetniji.

Povezane teme