Kaciga – maska koja prečišćava vazduh koji udišete

U vremenu pod maskama, svako od nas traži najsigurniju opciju.

Kako se ispostavilo to je negde između vazdušnog filtera za teške uslove rada (poput onih u rudniku) i malog akvarijuma. Delom maska, delom zaštitna kaciga sa ugrađenim HEPA filterom, osmišljena je sa zadatkom da prečišćava vazduh koji udišete. Ova kaciga – maska nosi ime Air by MicroClimate i predstavlja uređaj budućnosti koji vam obezbeđuje besprekorno čist vazduh.

Ova inovacija u potpunosti obavija vašu glavu, pružajući vam mogućnost da svet oko sebe posmatrate kroz prozirno staklo, filtrirajući pri tom dolazni i odlazni vazduh. Kaciga koristi sitne unutrašnje ventilatore i HEPA filtere za prečišćavanje vazduha koji udišete i izdišete. Ti filter traju oko 4-6 nedelja i lako se mogu zameniti. Akrilni vizir čini vaš lik vidljivim dok vam istovremeno omogućava da stvari oko sebe savršeno vidite.

Kaciga je vrlo lagana za nošenje, znatno lakša od kacige za motocikle. Takođe uspešno je prošla niz testova sprovedenih za nošenje u avionu. Mali nedostatak je u vidu zvuka, jer su glasovi koje vi proizvodite i oni koji dolaze do vas blago prigušeni. Uz nju nije još uvek omogućeno konzumiranje hrane i pića, ali dizajnerski tim nastoji da nadomesti ovaj nedostatak u najskorije vreme.

Kacigu možete da nosite po potrebi svakodnevno i da je perete kada odredite da je potrebno. Materijal koji se nalazi oko akrilnog dela je periv, i nećete oštetiti njen kvalitet. Osim toga važno je napomeniti da je kacigi za optimalan rad potrebno USB punjenje. Potpuno napunjena može bez prestanka da se nosi do 5h.

Ž.J.

Izvor: UrbanDaddy

Povezane teme