Jedini prečišćivač vazduha koji je potreban vašem domu

Dyson Purifier Cool TP07 je pun naziv istovremeno sposobnog HEPA prečišćivača vazduha kao i oscilirajućeg ventilatora sa malom površinom i wi-fi vezom za upravljanje telefonom i glasom...

Najnovija istraživanja pokazuju da većina nas čak 90% vremena provodi u zatvorenom prostoru, a upravo je ovakvo okruženje idealno za sve vrste alergena, poput buđi ili prašine. Prečišćivači vazduha ograničavaju broj okidača za obolele od astme i svakoga sa respiratornim poteškoćama, a njihova dodatna zdravstvena korist je ograničavanje prenosa virusa. Zato ne čudi što su upravo ove “kućne mašine” poslednjih godina dobile na popularnosti.

Tržište je preplavljeno prečišćivačima različitih proizvođača, ali jedan od najzanimljivijih primeraka je najnoviji Dajsonov model, Purifier Cool TP07, koji izgleda isto kao i njegovi prethodnici (sa minimalnim, modernim dizajnom tornja), s tim što je iznutra redizajniran kako bi bolje uhvatio zagađivače i sprečio ih da pobegnu nazad u vazduh. Ovaj inovativni model radi i kao ventilator dok zauzima minimalan prostor i ima wi-fi povezivanje tako da možete daljinski da ga kontrolišete sa telefona ili glasom.

Purifier Cool TP07 dolazi u beloj/srebrnoj ili crnoj/nikl boji, i sa dvogodišnjom garancijom. Iako je visok, njegov inače kompaktan dizajn ga čini jednim od najprilagodljivijih prečistača vazduha i odlična je opcija za sve one kojima nedostaje prostora. Poseduje dva velika HEPA+karbonska filtera koji zajedno čine cilindar od 360 stepeni. HEPA sloj hvata alergene, bakterije, spore plesni, polen i druge zagađivače, dok sloj aktivnog uglja uklanja gasove i mirise.

Kao i njegovi prethodnici, TP07 nudi 10 brzina protoka vazduha. U automatskom režimu, mašina će proceniti kvalitet vazduha i automatski započeti prečišćavanje kada je to potrebno. Uveče možete omogućiti noćni režim, koji zatamnjuje ekran i pročišćava vazduh u domu koristeći najtiša podešavanja.

Tu je i funkcija tajmera, koja vam omogućava da programirate TP07 da se isključi nakon određenog vremena, a tu je i aplikacija koja vam takođe omogućava da napravite nedeljni raspored tako da se mašina automatski uključuje i isključuje u određeno vreme.

Izvor: dyson.in

Povezane teme