Izvrsnost izrade i dizajn koji izdržava test vremena: Beolab 8 zvučnik kompanije Bang & Olufsen

Bang & Olufsen predstavlja svoj novi impresivan zvučnik Beolab 8...

Beolab 8 je dizajniran da sija bez obzira gde se postavi i da pruža izuzetno audio iskustvo, bez obzira da li ga koristite kao centralni deo kućnog bioskopa ili kao samostalni zvučnik. Ovaj izuzetan zvučnik može poslužiti kao srce vrhunskog kućnog audio sistema ili kao tačka fokusa za visokokvalitetno zvučno iskustvo.

Stereo par dva Beolab 8 zvučnika omogućava vam da stvorite moćan i precizan stereo zvuk za vrhunski doživljaj muzike. Takođe, zvučnik samostalno pruža dubok i impresivan bas, uprkos svojoj kompaktnoj veličini. Dizajn Beolab 8 je remek-delo samo po sebi, bez obzira iz koje perspektive ga posmatrate ili gde ga postavite.

Njegovo jednodelno aluminijumsko kućište spaja sfere i cilindre u elegantan oblik, prikazuje izvanrednu izradu po kojoj je Bang & Olufsen poznat. Možete birati između verzija sa drvenim lamelama danskog porekla ili sa prednjom stranom od tkanine. Ovaj zvučnik koristi međusobno delovanje svetlosti i senke između spoljnog aluminijumskog kućišta i unutrašnjeg jezgra zvučnika kako bi stvorio vizuelno elegantan izgled.

Bang & Olufsen predstavlja svoj novi zvučnik Beolab8photo: Bang & Olufsen

Ovakav pristup dizajnu, u skladu sa skandinavskim principima, omogućava da forma prati funkciju i unapredi akustiku zvučnika. Stakleni interfejs na vrhu zvučnika kreira savršenu krivinu koja olakšava korisnicima da ga koriste.

Beolab 8 dolazi sa četiri različite opcije postolja, svaka od njih je vitka i skulpturalna, koristeći Bang & Olufsen-ovu ekspertizu u izradi aluminijuma. Bez obzira da li koristite stojeći stalak koji stvara efekat lebdenja, diskretan plafonski nosač ili podni stalak, svi su pažljivo izrađeni do savršenstva.

Kada je reč o zvuku, Beolab 8 pruža snažan i impresivan zvuk. Tunirani od strane Bang & Olufsen tonmajstora, ovaj zvučnik ima tri drajvera koji uključuju visokotonac od 16 mm, srednjetonski drajver od 3 inča i vufer od 5,25 inča. Ovo nasleđe Beolab 17 zvučnika obezbeđuje vrhunski zvuk visokog kvaliteta.

Performanse Beolab 8 su dodatno poboljšane zahvaljujući funkcijama poput kontrole širine zvučnog snopa, kompenzacije za akustiku prostorije, adaptivnog podešavanja i ultra-širokopojasne tehnologije. Kontrola širine zvučnog snopa omogućava vam da jednostavno prelazite između različitih audio režima. Funkcija kompenzacije za akustiku prostorije omogućava optimalno audio iskustvo bez obzira na veličinu ili oblik prostorije.

Beolab8 je najnoviji i najelegantniji zvučnik kompanije Bang & Olufsenphoto: Bang & Olufsen

Beolab 8 takođe može da se prilagodi svojoj konfiguraciji i okolini zahvaljujući senzorima i magnetima koji automatski primenjuju odgovarajuća podešavanja. Ovaj zvučnik koristi ultra-širokopojasnu tehnologiju kako bi se usmerila optimalna akustična tačka u odnosu na lokaciju korisnika preko aplikacije Bang & Olufsen. To omogućava impresivan zvuk koji prati vaše kretanje u prostoriji.

Nudi se u nizu prilagodljivih boja, uključujući srebrno/prirodni aluminijum, zlatni ton i crni antracit, sa opcijama za poklopce od hrasta, svetlog hrasta, tamnog hrasta ili tkanine. Beolab 8 donosi spoj visokokvalitetnog zvuka i izvanrednog dizajna u vaš dom, predstavljajući vrhunski audio doživljaj.

Povezane teme

09.06.2024 Tehnika

Kombinacija kvalitetnog zvuka i svetlosnih efekata za nezaboravno leto

U poređenju sa svojim prethodnikom, Boom 2 Plus dolazi sa osam različitih podešavanja osvetljenja koja korisnici mogu prilagoditi, kreirajući privlačno vizuelno iskustvo koje prati...

06.06.2024 Tehnika

Prvi laptop sa proširenom realnošću

Uz NReal AR naočare, uživajte u visoko rezolucijskom ekranu na virtualnom platnu od 100 inča, bez potrebe za klasičnim monitorom.

03.06.2024 Tehnika

Noviteti kompanije LG koji vaš dom pretvaraju u elegantno utočište

LG OLED M i Zero Connect Box omogućavaju integraciju tehnologije i dizajna, nudeći vlasnicima kuća fleksibilnost i eleganciju potrebnu za stvaranje sofisticiranih, urednih životnih...

31.05.2024 Tehnika

Sonos predstavlja svoje prve bežične slušalice

Sonos Ace impresionira svojim elegantnim i modernim dizajnom. Vitki profil i premium kombinacija metala i mat plastike daju ovim slušalicama sofisticiran izgled.

28.05.2024 Tehnika

Frižider na solarni pogon može da radi i do 40 sati bez struje

Holistički pristup dizajnu i distribuciji proizvoda čini EasyFreeze frižider na solarni pogon ne samo efikasnim već i ekonomski održivim.

25.05.2024 Tehnika

LG TONE Free T90S: bežične slušalice od čistog grafena za vrhunski zvuk

LG TONE Free T90S bežične slušalice od čistog grafena predstavljaju savršen izbor za ljubitelje vrhunskog zvuka u pokretu

22.05.2024 Tehnika

iFi GO Bar Kensei: revolucionarni ultra-prenosivi DAC za pametne telefone

Britanska kompanija iFi, predstavila je GO Bar Kensei, kompaktan ali moćan digitalno-analogni konvertor (DAC) koji se savršeno uparuje sa pametnim telefonima i drugim modernim uređ...

19.05.2024 Tehnika

Revolucionarna mehanička tastatura tanja od vašeg mobilnog telefona!

Rušenjem barijera u dizajnu i funkcionalnosti, EDGE predstavlja najtanju mehaničku tastaturu na svetu, postavljajući novi standard za prenosivost bez žrtvovanja performansi.

16.05.2024 Tehnika

Nove Beats by Dre slušalice: elegantan zvuk u neutralnim i pastelnim bojama

Ove nove ponude personifikuju bežičnu praktičnost i sofisticirani dizajn, a dostupne su u raznim elegantnim neutralnim i pastelnim tonovima.

13.05.2024 Tehnika

Google Pixel 8a: napredna AI tehnologija po pristupačnoj ceni

Pixel 8a je praktično manja verzija Pixel 8 modela, zadržavajući isti dizajn i duh. Glavna promena je u materijalima korišćenim za izradu zadnje strane telefona - umesto stakla, sa...

10.05.2024 Tehnika

Revolucionarna CLVX 1 tastatura i tačped u jednom

Sa svojim inovativnim dizajnom i naprednim funkcijama, ova tastatura obećava da će unaprediti produktivnost i udobnost korisnika širom sveta.