Inovacija iz Samsung-a u vidu kućnog aparata za miksanje svega što poželite

Modularni kuhinjski aparati idu uz male životne prostore poput hleba i putera.

Ograničen kuhinjski prostor ne ostavlja vam mnogo prostora za kućne aparate koji imaju jednu funkciju. Što je aparat modularniji, to je poželjni u ovakvim prostorima. Odluka o nabavci modularnih aparata je pametna pre svega jer ovi aparati zauzimaju manje prostora i po prirodi troše manje energije pri radu, pružajući vam mnoštvo mehaničkh opcija od kojih možete pronaću onu koja vam u trenutku treba.

Prepoznajući svojstvenu štedljivost koja stoji iza modularnog dizajna Berk Can Yildiz je zamislio kako bi mogla izgledati Samsungova kolekcija pouzdanih kuhinjskih aparata kombinovanih u jedan modlarni proizvod za domaćinstvo. Samsung Barr je modularni uređaj sa jednim motorom koji se koristi za bilo koju vrstu priprema hrane koja zahteva mešanje, mlevenje ili zagrevanje. Samsung Barr funkcioniše kao aparat za zagrevanje vode sa integrisanim grejnim elementima, kao blender, mlin ili sokovnik bez dodatnih grejnih elemenata.

Veliko dugme koje se nalazi spreda funkcioniše kao kontrolna tabla jedinice. Na ekranu osetljivom na dodir korisnicima se pruža mogućnost podešavanja nivoa temperature, vremena i načina kuvanja, jednostavnim potezom u jednom ili drugom smeru oko perimetra ekrana. Osim toga ovaj apart se može povezati i sa pratećom aplikacijom za smart telefone, putem koje su vam na dohvat ruke uvek novi recepti i zdravstvene informacije.

Unutrašnji mehanizam ovog uređaja sastoji se od motora, ventilatora i ventilacionih otvora koji omogućavaju protok vazduha, što predstavlja dosta jednostavnu konstrukciju za toliko svestran aparat. Kompaktno kućište omogućava vam da mu sa lakoćom pronađete mesto u svojoj kuhinji. Dizajn Samsung Barr aparata donosi vam sve prednosti održivije alternative u pogledu kuhinjskih aparata koja štedi energiju, vaš novac i prostor u vašem domu.

Ž.J.

Izvor: Yankodesign

Povezane teme