Igračka Baby Yoda može da igra žmurke sa vama po kući

The Child Real Moves Plush by Mattel

Vanzemaljsko biće poznato pod imenom Baby Yoda je verovatno najslađi lik ikad nastao zahvaljujući naučnoj fantastici.

Ovog mališu u Ratovima Zvezda prvi put smo videli na malim ekranima u novembru 2019. godine. Sada, godinu dana kasnije ljubitelji ovog slatkog lika imaju zadovoljstvo da se druže sa Baby Yodom u svojoj kući. Naime, proizvođač igračaka Mattel je kreirao motorizovanu plišanu figuru malog vanzemaljca koji se kreće po prostoriji baš kao pravi lik iz poznatog serijala.

The Child Real Moves Plush by Mattel

Baby Yoda igračka visoka je 30 cm i dolazi u paketu sa kontrolnom jedinicom u obliku narukvice, koju stavljate oko zgloba što vam omogućava da kontrolišete njene pokrete. Preslatka figura može da se kreće u svim pravcima, da se vrti u krug, maše ušima, okreće glavu i pomera ruke gore – dole. Sa njom možete čak i da se igrate žmurke. Pritiskom na plavo dugme Baby Yoda će sačekati 10 sekundi da se sakrijete pre nego što krene u potragu za vama. Ako pritisnete žuto dugme i držite ruku u struku Baby Yoda će vas pratiti u stopu.

Baby Yoda (The Child – kako glasi njegovo drugo ime) nosi na sebi krzneni kaput i ima ogrlicu sa velikim priveskom lobanje oko vrata, koju mu je poklonio Din Djarin pred kraj prve sezone. A kako bi vas naveli da se apsolutno zaljubite u ovo malo vanzemaljsko čudo, otkrićemo vam da ono ispušta i neke dopadljive zvuke.

Ž.J.

Izvor: Mymodernmet

Povezane teme