HP Envy Move: prilagodljiv računar koji može uspešno zameniti vaš laptop

HP Envy Move je ono što bismo slobodno mogli nazvati "sve-u-jedan" računarom...

Verujemo da ste i vi oduvek maštali o tome da imate veliki ekran (poput onog koji nudi većina desktopova) a da istovremeno zadržite prenosivost laptopa. Ok, znamo da na tržištu već postoje neke takve opcije, ali činjenica je da su njihove cene astronomske, a istovremeno nisu baš ni pogodne za većinu korisnika jer ipak zahtevaju određeni stepen "posebnog tretmana" koji većina nas nije u stanju da obezbedi.

Višenamenski računari možda nisu neka velika novost, ali HP želi da okuša sreću sa svojim najnovijim izumom, 24-inčnim sve-u-jednom desktop računarom koji možete lako poneti sa sobom, i koji vas neće koštati čitavo bogatstvo. Funkcionalnost i pristupačnost Envy Move čine zanimljivim proizvodom kome definitivno treba dati šansu, zar ne?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom's Guide (@tomsguide)

Kada se prvi put pojavio na ovogodišnjem CES-u 2024, laptop sa dvostrukim uslužnim programima delovao je više nego utilitarno, kao i svaki drugi računar. Cena od 900 dolara je razumna, s obzirom na previsoke cene drugih takvih proizvoda na tržištu. Naravno, ima nekih nedostataka, ali aspekt svestranosti (i ne mislimo samo na prenosivost) je ono u čemu leži tajna ovog uređaja.

HP Envy Move je prvenstveno desktop sa uključenom baterijom koja napaja solidan hardver i veliki 24-inčni ekran osetljiv na dodir. To znači da možete obavljati više zadataka sa lakoćom - daleko bolje iskustvo od rada na laptopu. Donja polovina ekrana se naginje kako bi se stvorila dodatna radna površina i dobra je i za primanje Zoom poziva dok se veb kamera podiže do nivoa očiju. To znači da je debljina uređaja nešto o čemu nećete morati da brinete.

Taj dodatni prostor ima ugrađeni B&O zvučnik sa snažnim basom. Ovo će oduševiti ljubitelje zvuka ili one koji konzumiraju mnogo multimedijalnog sadržaja. Možete ga koristiti i kao eksterni ekran za svoj glavni računar bez brige o neredu žica jer ima sistem za napajanje iz baterije.

Pametni desktop PC monitor izgleda kao dobra perspektiva, i nudi praktično iskustvo za korisnike koji ne mogu da priušte višestruko podešavanje računara.

Povezane teme

14.02.2024 Tehnika

Mason60 Schizzato: elegantna tastatura inspirisana keramikom

U svetu računarskih tastatura, gde su dizajn i funkcionalnost obično u prvom planu, serija tastatura Mason60 Schizzato predstavlja pravo umetničko remek-delo među ulaznim uređajima...

11.02.2024 Tehnika

KEF LSX II LT: novi bežični Hi-Fi zvučnici sa vrhunskim zvukom i pristupačnom cenom

Ovi bežični Hi-Fi zvučnici, lansirani kao manja verzija prethodnog modela, oduševljavaju korisnike istim kvalitetom zvuka zahvaljujući naprednoj tehnologiji i inovativnom dizajnu.

05.02.2024 Tehnika

Revolucionarni Samsung Music Frame: zvučnik kamufliran u elegantan okvir za slike

Samsung Music Frame je više od običnog zvučnika - to je muzički uređaj koji se može maskirati kao elegantan okvir za slike.

02.02.2024 Tehnika

Kompanija LG predstavila prvi transparentni bežični OLED televizor

Ovaj televizor kombinuje transparentni 4K OLED ekran sa LG-ovom bežičnom video i audio tehnologijom prenosa, pružajući korisnicima neviđenu slobodu u organizaciji životnog prostora...

30.01.2024 Tehnika

ASUS Zenbook Duo: prvi laptop računar od 14 inča sa dvostrukim ekranom

ASUS ZenBook DUO se ističe po svom jednostavnom dizajnu koji nameće pitanje - zašto se zadovoljiti jednim ekranom kada možete imati dva?

27.01.2024 Tehnika

LG predstavio svog Smart Home AI Agenta

Uz nove i pametne tehnologije za dom, ovaj dvonožni robot na točkovima, automatizovan od strane veštačke inteligencije, predstavlja fuziju modernih tehnologija i AI mogućnosti.

24.01.2024 Tehnika

Da lakše preživite zimu: simpatična prenosiva grejalica kompanije Egloo

Ova prenosiva grejalica je savršeno rešenje za sve ljude kojima je gotovo uvek hladno i pruža pet sati toplote za ekvivalent od dvadeset dinara utrošene električne energije.

21.01.2024 Tehnika

LG Styler: recite "zbogom" izgužvanoj odeći

Korisnici jednostavno mogu okačiti svoju izgužvanu odeću unutar vrata, izvaditi parni aparat pričvršćen za dno Styler-a i pokrenuti proces pare pritiskom na dugme.

18.01.2024 Tehnika

Novi 4K Lifestyle projektor kompanije LG postaje umetnički dodatak modernom domu

Iako jedan od najmanjih dostupnih projektora, najnoviji kućni projektor iz kompanije LG, pod nazivom CineBeam Qube, je neverovatno moćan a pritom i neverovatno moderan.

15.01.2024 Tehnika

Motorola predstavlja svoje nove pametne telefone inspirisane bojom godine

Kroz ovu inovativnu saradnju, Motorola želi dublje povezati korisnike s njihovim uređajima, nudeći im ne samo tehnološke karakteristike, već i emocionalno zadovoljstvo kroz estetik...

12.01.2024 Tehnika

LG PuriCare AeroFurniture: za sve koji žele da ubrizgaju malo stila u svoju svakodnevnicu

Postižući savršenu ravnotežu između funkcionalnosti i naprednog dizajna, napredni prečišćivač vazduha omogućava visokokvalitetnim kućnim aparatima da uzdignu umetnost življenja zas...