Genijalni robotski usisivač Roomba j7+ pamti & radi sve umesto vas

Robotski usisivači nisu neka velika novost kada je čišćenje doma u pitanju.

Ali, s vremena na vreme, pojave se neki novi primerci koji nas nateraju da razmislimo vredi li uopšte više ulagati u one standardne, klasične usisivače od kojih uglavnom imamo više štete nego koristi. Jedno takvo čudo (kućne) tehnike nosi naziv Roomba j7+ i sadrži apsolutno sve što vam je potrebno kako bi vaša kuća zablistala punim sjajem!

iRobot Corp. je firma koja stoji iza ovog robotskog usisivača dizajniranog za čišćenje doma bez ometanja. Kada kažemo “bez ometanja” onda to zaista i mislimo, jer ovaj maleni usisivač uspešno savladava sve prepreke koje mu se nađu na putu. On ne samo da će prepoznati i izbeći sve kablove, pa čak i nered koji naprave kućni ljubimci, već će zahvaljujući specijalnom sistemu navigacije naučiti najbolji put za kretanje, upamtiti određene prostorije kao i određene komade nameštaja. Kada identifikuje prepreku, poslaće fotografiju u aplikaciju koja korisniku služi kako bi uputila robota da istu tu prepreku izbegne ili je očisti.

Drugim rečima, ovaj pametni usisivač razume sve preferencije i pravila čišćenja, a dodatno odgovara na sve informacije koje dobija od korisnika, zahvaljujući kojima uči kako da reaguje u budućnosti. U stanju je da obezbedi personalizovane rasporede ali i da predloži dodatno čišćenje u trenucima kada proceni da je za tako nešto došlo vreme (primera radi onda kada primeti pojačano linjanje vašeg ljubimca).

Roomba j7+ i njegovo postolje za automatsko uklanjanje prljavštine dizajnirani su tako da se savršeno uklapaju u sve kućne postavke. Odlikuje se atraktivnim metalnim završetkom i intuitivnim pločastim dizajnom sa samo jednim dugmetom, a njegova cena za sada iznosi oko 900 američkih dolara.

Izvor: homecrux

Povezane teme