Gazebox - garaža budućnosti

Realno gledano, retko ko je od nas ikada u svom životu, bio vozač ili ne, razmišljao o savitljivim garažama, koje se spuštaju preko naših ljubimaca i rade svoj posao - štite od svih vremenskih i drugih neprilika.

Ovakva vrsta inovativnih stvari zaista dolazi u našu realnost, onda kada genijalni um spoji korisno i kreativno. Ova Gazebox garaža je upravo takav proizvod i ovo sklonište za naše automobile, nije obična, već savitljiva garaža, koja može biti postavljena gotovo na bilo koje mesto, i ne zahteva puno prostora. Ona je poput nadstrešnice za automobile, ili gazeba koji funkcioniše kao savitljivi sistem za prekrivanje vašeg vozila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by gazebox.id (@gazebox.id)

Gazebox garaža poseduje polikarbonantne panele, koji štite automobil od štetnih UV zračenja. Takođe, poseduje standardno LED osvetljenje, i sistem na daljinsko upravljanje, koji vam omogućava da kontrolišete njene funkcije preko daljinskog upravljača. Ovo je minimalistički dizajn koji štedi mnogo prostora i sasvim je dobro opremljen kako bi održavao vaše vozilo sigurnim.

Pored svih arhitektonskih prednosti, ona takođe poseduje i sistem koji kontroliše protok i kvalitet vazduha, i sigurnosni alarmni sistem, što je takođe čini dizajnom za kojim će se svi okretati i sa divljenjem komentarisati svaki put u prolazu. Ako želite da istaknete nešto unikatno i stvorite drugačiji identitet, koji će vama odgovarati, u vašem komšiluku, onda defininitivno morate koristiti ovu savitljivu garažu.

Ovaj mali i kompaktni, jedinstveni dizajn pre svega, pruža sklonište vašem ljubimcu i štiti ga od vremenskih uslova i krađe. Izgled ove konstrukcije je više nalik nečemu što dolazi iz literature i kinematografije sa tematikom naučne fantastike, nego nečemu što pripada nama i vremenu u kome živimo.

Ultra moderna u svom dizajnu i funkcionalnosti, nakon prvog pogleda ova garaža čini da čovek oseti toplinu i sreću, što možda u bliskoj budućnosti više neće morati da parkira svoj automobil u klasičnim savremenim, i banalnim garažama.

Povezane teme

30.06.2024 Tehnika

Nije koristan, nije zgodan, Eilik robot je jednostavno neophodan!

Eilik robot kompanije Energize Lab ima za cilj da bude vaš emotivan, razigran prijatelj i verni pratilac svih dešavanja na radnom stolu.

27.06.2024 Tehnika

Čak i najnaporniji kućni poslovi mogu biti zabavni uz Samsung AI mašine za veš

Pranje veša nekada deluje kao posao bez kraja i često i sama pomisao na to stvara stres.

27.06.2024 Tehnika

Loftie – najnežniji alarm za buđenje

Loftie je alarm minimalističkog dizajna, kreiran tako da se sa lakoćom stopi sa okruženjem vaše spavaće sobe, nezavisno od njenog stila.

24.06.2024 Tehnika

Polaroid Lab pretvara mobilne fotografije u analogne

Dizajniran da transformiše digitalne slike sa pametnih telefona u fizičke Polaroid fotografije, Polaroid Lab nudi nostalgično iskustvo uz korišćenje moderne tehnologije.

18.06.2024 Tehnika

Koje su prednosti pametne kuće?

Koliko puta ste se zapitali da li ste kod kuće ostavili uključenu peglu, šporet, ili ste bili u nedoumici da li ste podesili bojler i sistem za grejanje, kako bi vas sve dočekalo t...

15.06.2024 Tehnika

Top 10 besplatnih programa za virtuelno uređenje enterijera

Ovi programi nude širok spektar opcija, od izbora boja zidova i podova do postavljanja nameštaja i dekorativnih elemenata.

12.06.2024 Tehnika

Revolucionarni pametni telefon sa prozirnim dizajnom i vrhunskim performansama

Sa svojim jedinstvenim prozirnim dizajnom, moćnim performansama i fokusom na transparentnost, ovaj telefon postavlja visoke standarde za buduće uređaje.

09.06.2024 Tehnika

Kombinacija kvalitetnog zvuka i svetlosnih efekata za nezaboravno leto

U poređenju sa svojim prethodnikom, Boom 2 Plus dolazi sa osam različitih podešavanja osvetljenja koja korisnici mogu prilagoditi, kreirajući privlačno vizuelno iskustvo koje prati...

06.06.2024 Tehnika

Prvi laptop sa proširenom realnošću

Uz NReal AR naočare, uživajte u visoko rezolucijskom ekranu na virtualnom platnu od 100 inča, bez potrebe za klasičnim monitorom.

03.06.2024 Tehnika

Noviteti kompanije LG koji vaš dom pretvaraju u elegantno utočište

LG OLED M i Zero Connect Box omogućavaju integraciju tehnologije i dizajna, nudeći vlasnicima kuća fleksibilnost i eleganciju potrebnu za stvaranje sofisticiranih, urednih životnih...

31.05.2024 Tehnika

Sonos predstavlja svoje prve bežične slušalice

Sonos Ace impresionira svojim elegantnim i modernim dizajnom. Vitki profil i premium kombinacija metala i mat plastike daju ovim slušalicama sofisticiran izgled.