Emotn predstavlja prvi kućni projektor sa Netflix licencom

Više slika

Više slika

Emotn i Netflix su se udružili da bi predstavili prvi i najnoviji projektor sa Netflix licencom, Emotn N1.

N1 dolazi sa daljinskim upravljačem sa namenskim dugmetom za Netflix, Prime Video i YouTube. Dizajniran je tako da bude jednostavan za korišćenje i može se jednostavno priključiti čak iako niste posebno vični u rukovanju tehničkim uređajima. Zahvaljujući ToF automatskom fokusu i automatskoj korekciji Keystone, slika koju kreira je dostojna 1080p FHD kvaliteta.

Projektor takođe ima i žičanu i bežičnu vezu, što ga čini odličnim izborom u momentima kada se pitate da li ćete ga koristiti kod kuće ili nositi negde sa sobom. Takođe ima Dolby Audio i zvučnike od 2k5V, što znači da se može koristiti bez ikakve audio opreme i još uvek proizvodi kvalitet zvuka koji je dovoljno glasan da se čuje (i takođe dobro zvuči). 

Emotn N1 je prvi zvanično licencirani projektor za uslugu strimovanja, što znači da je jednostavan za korišćenje. I ne samo to, već daljinski upravljač takođe ima prečice za Prime Video i YouTube, što ga čini neverovatno lakim za korišćenje, čak i za one koji nisu toliko upućeni u tehnologiju. Takođe ima ekran od 1080p i može da kreira slike do 120″ za osećaj u bioskopskom stilu.

Emotn N1 je ovih dana dostupan na Amazonu za samo 399 američkih dolara.

Povezane teme

05.04.2024 Tehnika

Nova Husqvarna robotska kosilica sa ugrađenim GPS sistemom

Smanjeni troškovi rada, poboljšana efikasnost i dosledno dobro održavan travnjak čine Automover 520 EPOS nezaobilaznim alatom za negu travnjaka u budućnosti.

02.04.2024 Tehnika

Ekskluzivna kolekcija tastatura inspirisana Naruto Shippuden univerzumom

Higround donosi Narutov svet direktno u vaše ruke sa svojom najnovijom kolekcijom perifernih uređaja, predstavljajući ekskluzivnu liniju tastatura, podloga za miša i još mnogo toga...

30.03.2024 Tehnika

Savršenstvo estetike i tehnologije u sklopivom Bluetooth mišu

Inspirisan geometrijom origami preklopa, OriMouse pruža udobno držanje i visoku preciznost, a istovremeno održava svoj prepoznatljivi ravan oblik.

27.03.2024 Tehnika

LG CineBeam K: revolucionarni prenosivi projektor sa rotirajućom ručkom

LG CineBeam K projektor je dizajniran da upotpuni životni stil korisnika, nudeći maksimalnu prenosivost sa svojim kompaktnim dizajnom koji sadrži ručku koja se može rotirati za 360...

24.03.2024 Tehnika

ErgonBand: revolucionarni dizajn koji vaš Apple Watch čini praktičnijim

Ergonomski dizajniran za sportsku upotrebu, ovaj dodatak omogućava korisnicima da lako pregledaju sat čak i dok su u pokretu.

21.03.2024 Tehnika

Preslatki Doli robot je savršen spoj zabave i učenja za sve generacije

Doli robot je više od obične igračke - on je saputnik koji može da odgovori na vaše zahteve, pruži radost svojim interakcijama i čak vam pomogne u učenju novih veština.

18.03.2024 Tehnika

Stop alergijama: robot usisivač koji čisti i dezinfikuje vaš krevet

X1 Robot Bed Vacuum je revolucionarni robotski usisivač za krevet koji koristi inteligentnu tehnologiju kako bi temeljno očistio vaše krevete i sofe od svih nečistoća i alergena.

15.03.2024 Tehnika

LEGO vintidž radio: spoj retro dizajna i moderne tehnologije

Napravljen od preko hiljadu LEGO kockica, ovaj starinski radio ima tajni poklopac na poleđini koji vam omogućava da gurnete pametni telefon unutra.

12.03.2024 Tehnika

L'Oreal Airlight Pro: visokotehnološki fen za kosu koji troši manje električne energije

Airlight Pro nedavno je predstavljen na Consumer Electronics Show-u kao "alat za sušenje kose sledeće generacije", namenjen kako profesionalcima u frizerskim salonima, tako i običn...

09.03.2024 Tehnika

Samsungov Ballie Smart Home Robot sada funkcioniše i kao projektor

Prvi put predstavljen pre tačno četiri godine, Samsungov pametni kućni robot Ballie brine o svakodnevnim poslovima, čineći život praktičnijim.

06.03.2024 Tehnika

Dyson Supersonic R: redizajniran za precizno sušenje i oblikovanje kose

Dizajniran da bude upola manji od originalnog Supersonic-a, r – koji je simboličan za njegov oblik nalik malom slovu "r", smatra se najlakšim i najpreciznijim fenom za kosu kompani...