Elegantan robot za prečišćavanje vazduha koji sam otkriva i čisti zagađenja

Ovaj elegantan uređaj samostalno otkriva i rešava zagađenja vazduha, donoseći čistiji i zdraviji vazduh u vaš dom...

U poslednjih nekoliko godina, interesovanje za prečišćivače vazduha je znatno poraslo, jer ljudi postaju sve više svesni značaja kvaliteta vazduha u svojim domovima.

Iako jedan prečišćivač može zadovoljiti potrebe manje prostorije, veće kuće zahtevaju više uređaja jre ima više soba koje treba pokriti. Međutim, upravljanje sa više uređaja istovremeno može biti nezgodno, čak i kada su povezani s pametnim telefonima. Zamislite da vaš prečišćivač automatski ide tamo gde je vazduh najlošiji, umesto da stalno pratite i kontrolišete njegov rad.

Ova ideja je srž koncepta elegantnog prečišćivača vazduha koji se može autonomno kretati po prostorijama, koristeći već postojeće tehnologije. Današnji prečišćivači vazduha mogu automatski regulisati nivo čistoće vazduha, ali retko kada mogu locirati tačno gde je vazduh najzagađeniji.

S druge strane, robotski usisivači su postali veoma napredni u prepoznavanju i izbegavanju prepreka dok čiste podove. Ideja kombinovanja ovih tehnologija je logična, osim što bi mogla zahtevati malo više prostora.

Puyager uspešno kombinuje ove tehnologije na elegantan način uz kompaktan dizajn. Umesto da bude nizak ili u obliku diska poput većine robotskih usisivača, Puyager je oblikovan kao jaje ili gornja polovina istog. Ovo omogućava uređaju da zadrži efikasnost kretanja dok ostavlja dovoljno prostora za neophodne komponente za prečišćavanje vazduha. Osim toga, uređaj ima otvor na vrhu iz kojeg izbacuje čist vazduh!

Konačni proizvod je ne samo funkcionalan, već i estetski prijatan. Puyager se lako uklapa u enterijer bilo da radi ili je samo dekorativni element.

Povezane teme

03.06.2024 Tehnika

Noviteti kompanije LG koji vaš dom pretvaraju u elegantno utočište

LG OLED M i Zero Connect Box omogućavaju integraciju tehnologije i dizajna, nudeći vlasnicima kuća fleksibilnost i eleganciju potrebnu za stvaranje sofisticiranih, urednih životnih...

31.05.2024 Tehnika

Sonos predstavlja svoje prve bežične slušalice

Sonos Ace impresionira svojim elegantnim i modernim dizajnom. Vitki profil i premium kombinacija metala i mat plastike daju ovim slušalicama sofisticiran izgled.

28.05.2024 Tehnika

Frižider na solarni pogon može da radi i do 40 sati bez struje

Holistički pristup dizajnu i distribuciji proizvoda čini EasyFreeze frižider na solarni pogon ne samo efikasnim već i ekonomski održivim.

25.05.2024 Tehnika

LG TONE Free T90S: bežične slušalice od čistog grafena za vrhunski zvuk

LG TONE Free T90S bežične slušalice od čistog grafena predstavljaju savršen izbor za ljubitelje vrhunskog zvuka u pokretu

22.05.2024 Tehnika

iFi GO Bar Kensei: revolucionarni ultra-prenosivi DAC za pametne telefone

Britanska kompanija iFi, predstavila je GO Bar Kensei, kompaktan ali moćan digitalno-analogni konvertor (DAC) koji se savršeno uparuje sa pametnim telefonima i drugim modernim uređ...

19.05.2024 Tehnika

Revolucionarna mehanička tastatura tanja od vašeg mobilnog telefona!

Rušenjem barijera u dizajnu i funkcionalnosti, EDGE predstavlja najtanju mehaničku tastaturu na svetu, postavljajući novi standard za prenosivost bez žrtvovanja performansi.

16.05.2024 Tehnika

Nove Beats by Dre slušalice: elegantan zvuk u neutralnim i pastelnim bojama

Ove nove ponude personifikuju bežičnu praktičnost i sofisticirani dizajn, a dostupne su u raznim elegantnim neutralnim i pastelnim tonovima.

13.05.2024 Tehnika

Google Pixel 8a: napredna AI tehnologija po pristupačnoj ceni

Pixel 8a je praktično manja verzija Pixel 8 modela, zadržavajući isti dizajn i duh. Glavna promena je u materijalima korišćenim za izradu zadnje strane telefona - umesto stakla, sa...

10.05.2024 Tehnika

Revolucionarna CLVX 1 tastatura i tačped u jednom

Sa svojim inovativnim dizajnom i naprednim funkcijama, ova tastatura obećava da će unaprediti produktivnost i udobnost korisnika širom sveta.

02.05.2024 Tehnika

Prelepo dizajniran prenosivi gramofon za sve ljubitelje dobrog zvuka

Coturn CT-01 nije samo ideja i fensi iskustvo – to je potpuno razvijen i funkcionalan uređaj. Fotografije i video snimak nisu samo prikazane iluzije koje se obično koriste u svrhu...

27.04.2024 Tehnika

Dosadan telefon: rešenje za digitalni detoks

Za razliku od popularnih pametnih telefona, Dosadan Telefon pristupa tehnologiji na minimalisticki način, uklanjajući pristup internetu, platformama društvenih mreža i ometanja bez...