Ekskluzivno specijalno izdanje Stir it Up Wireless gramofona u čast Bob Marlija

House of Marley lansira specijalno izdanje Bob Marley: One Love gramofona...

Od svog osnivanja, audio kompanija House of Marley se ponosila pružanjem ekološki osvešćene audio opreme uz poštovanje zaostavštine Boba Marlija – posebno njegove ljubavi prema muzici i Zemlji. Sa predstojećim biografskim filmom "Bob Marli: Jedna Ljubav", sasvim je logično da dve industrije udruže snage i sarađuju na specijalnom izdanju gramofona.

U čast filma koji beleži i slavi život Boba Marlija, nova saradnja sadrži specijalno izdanje Stir it Up Wireless gramofona – autorski potpis brenda. Sa samo 250 jedinica, gramofon je napravljen od postolja od bambusa i uključuje broj svakog gramofona ugraviran na telo.

Publika će svedočiti intimnom prikazu Marlijevog života, inspirativnom putovanju prevazilaženja nevolja i stvaranju njegove revolucionarne muzike. To je retka prilika da se stekne uvid u kreativni genije Boba Marlija. Samim tim, i House of Marley Limited Edition gramofon odražava Bobove principe, stvarajući utočište za fanove koji žele da se opuste i uživaju u omiljenoj muzici - od početka do kraja.

Na izvestan način, ovaj gramofon postaje opipljivi produžetak putovanja Boba Marlija, neprimetno dopunjujući bioskopsko istraživanje. Jednom kada poslušate vinil, kvalitet i toplina koju osećate su potpuno drugačije iskustvo.

Specijalno izdanje Bob Marley: One Love Stir it Up Wireless gramofona dostupno je po ceni od 249,99 američkih dolara.

Povezane teme

30.03.2024 Tehnika

Savršenstvo estetike i tehnologije u sklopivom Bluetooth mišu

Inspirisan geometrijom origami preklopa, OriMouse pruža udobno držanje i visoku preciznost, a istovremeno održava svoj prepoznatljivi ravan oblik.

27.03.2024 Tehnika

LG CineBeam K: revolucionarni prenosivi projektor sa rotirajućom ručkom

LG CineBeam K projektor je dizajniran da upotpuni životni stil korisnika, nudeći maksimalnu prenosivost sa svojim kompaktnim dizajnom koji sadrži ručku koja se može rotirati za 360...

24.03.2024 Tehnika

ErgonBand: revolucionarni dizajn koji vaš Apple Watch čini praktičnijim

Ergonomski dizajniran za sportsku upotrebu, ovaj dodatak omogućava korisnicima da lako pregledaju sat čak i dok su u pokretu.

21.03.2024 Tehnika

Preslatki Doli robot je savršen spoj zabave i učenja za sve generacije

Doli robot je više od obične igračke - on je saputnik koji može da odgovori na vaše zahteve, pruži radost svojim interakcijama i čak vam pomogne u učenju novih veština.

18.03.2024 Tehnika

Stop alergijama: robot usisivač koji čisti i dezinfikuje vaš krevet

X1 Robot Bed Vacuum je revolucionarni robotski usisivač za krevet koji koristi inteligentnu tehnologiju kako bi temeljno očistio vaše krevete i sofe od svih nečistoća i alergena.

15.03.2024 Tehnika

LEGO vintidž radio: spoj retro dizajna i moderne tehnologije

Napravljen od preko hiljadu LEGO kockica, ovaj starinski radio ima tajni poklopac na poleđini koji vam omogućava da gurnete pametni telefon unutra.

12.03.2024 Tehnika

L'Oreal Airlight Pro: visokotehnološki fen za kosu koji troši manje električne energije

Airlight Pro nedavno je predstavljen na Consumer Electronics Show-u kao "alat za sušenje kose sledeće generacije", namenjen kako profesionalcima u frizerskim salonima, tako i običn...

09.03.2024 Tehnika

Samsungov Ballie Smart Home Robot sada funkcioniše i kao projektor

Prvi put predstavljen pre tačno četiri godine, Samsungov pametni kućni robot Ballie brine o svakodnevnim poslovima, čineći život praktičnijim.

06.03.2024 Tehnika

Dyson Supersonic R: redizajniran za precizno sušenje i oblikovanje kose

Dizajniran da bude upola manji od originalnog Supersonic-a, r – koji je simboličan za njegov oblik nalik malom slovu "r", smatra se najlakšim i najpreciznijim fenom za kosu kompani...

03.03.2024 Tehnika

Nova era u dizajnu enterijera: pametni monitori LG MyView

Integracija webOS operativnog sistema čini ove monitore praktično pametnim televizorima, pružajući korisnicima pristup različitim servisima za strimovanje i produktivnim aplikacija...

29.02.2024 Tehnika

Kompletno audio - vizuelno iskustvo: gramofon koji menja boje

Gramofon je napravljen od akrilnih LED svetala i menja boju dok je u upotrebi, krećući se od narandžastih i crvenih nijansi zalaska sunca do neonsko roze i zelene koja podseća na n...