Dyson Supersonic R: redizajniran za precizno sušenje i oblikovanje kose

Novi Supersonic R fen za kosu biće ekskluzivno dostupan za sertifikovane stiliste od aprila 2024. godine...

Nakon što je napravio revoluciju na polju usisivača i prečišćivača vazduha, Dyson je postao jezik dizajna za većinu nas. Ovo je u skladu sa filozofijom kompanije pionirskih tehnologija koje se ističu svojom autentičnošću i inovativnošću, bilo da se radi o usisivaču bez vrećice, prečišćivaču vazduha ili supersoničnom fenu za kosu.

Supersonic je sada redizajniran za profesionalce u Americi. Za njih, novi Supersonic r fen za kosu biće ekskluzivno dostupan od ovog aprila, dok ćemo svi mi morati da sačekamo još malo da bismo isprobali ovo redizajnirano čudo od fena. Dizajniran da bude upola manji od originalnog Supersonic-a, r – koji je simboličan za njegov oblik nalik malom slovu "r", smatra se najlakšim i najpreciznijim fenom za kosu iz dizajnerske kuće.

Osim veličine i dizajna koji bi fen za kosu učinili udobnijim za upotrebu i lakšim za kontrolu, Supersonic r dolazi sa rekonstruisanim grejačem koji se savija na kraju osovine, duž r - oblika fena za kosu kako bi se obezbedila ravnomerna toplota i protok vazduha. Tehnologija grejanja je prva te vrste u industriji koja zajedno sa senzorima za radiofrekventnu identifikaciju čini Supersonic R posebnim proizvodom u kategoriji.

Radiofrekventni senzori mogu da komuniciraju sa Supersonic R fenom kako bi omogućili profesionalcu da podesi grejač i Hiperdimium motor na preciznu temperaturu i protok vazduha. Na fenu postoje tri kontrole protoka vazduha i četiri režima grejanja koje korisnik može da optimizuje u zavisnosti od toga šta želi da postigne.

Uz prednosti precizne toplote i protoka vazduha, feniranje se odvija bez napora, bez oštećenja kose toplotom, što je dodatno obezbeđeno nizom dodataka za različite potrebe stilizovanja: od brzog sušenja kose do oblikovanja lokna, a sve to po traženoj ceni od 570 dolara.

Povezane teme

30.03.2024 Tehnika

Savršenstvo estetike i tehnologije u sklopivom Bluetooth mišu

Inspirisan geometrijom origami preklopa, OriMouse pruža udobno držanje i visoku preciznost, a istovremeno održava svoj prepoznatljivi ravan oblik.

27.03.2024 Tehnika

LG CineBeam K: revolucionarni prenosivi projektor sa rotirajućom ručkom

LG CineBeam K projektor je dizajniran da upotpuni životni stil korisnika, nudeći maksimalnu prenosivost sa svojim kompaktnim dizajnom koji sadrži ručku koja se može rotirati za 360...

24.03.2024 Tehnika

ErgonBand: revolucionarni dizajn koji vaš Apple Watch čini praktičnijim

Ergonomski dizajniran za sportsku upotrebu, ovaj dodatak omogućava korisnicima da lako pregledaju sat čak i dok su u pokretu.

21.03.2024 Tehnika

Preslatki Doli robot je savršen spoj zabave i učenja za sve generacije

Doli robot je više od obične igračke - on je saputnik koji može da odgovori na vaše zahteve, pruži radost svojim interakcijama i čak vam pomogne u učenju novih veština.

18.03.2024 Tehnika

Stop alergijama: robot usisivač koji čisti i dezinfikuje vaš krevet

X1 Robot Bed Vacuum je revolucionarni robotski usisivač za krevet koji koristi inteligentnu tehnologiju kako bi temeljno očistio vaše krevete i sofe od svih nečistoća i alergena.

15.03.2024 Tehnika

LEGO vintidž radio: spoj retro dizajna i moderne tehnologije

Napravljen od preko hiljadu LEGO kockica, ovaj starinski radio ima tajni poklopac na poleđini koji vam omogućava da gurnete pametni telefon unutra.

12.03.2024 Tehnika

L'Oreal Airlight Pro: visokotehnološki fen za kosu koji troši manje električne energije

Airlight Pro nedavno je predstavljen na Consumer Electronics Show-u kao "alat za sušenje kose sledeće generacije", namenjen kako profesionalcima u frizerskim salonima, tako i običn...

09.03.2024 Tehnika

Samsungov Ballie Smart Home Robot sada funkcioniše i kao projektor

Prvi put predstavljen pre tačno četiri godine, Samsungov pametni kućni robot Ballie brine o svakodnevnim poslovima, čineći život praktičnijim.

03.03.2024 Tehnika

Nova era u dizajnu enterijera: pametni monitori LG MyView

Integracija webOS operativnog sistema čini ove monitore praktično pametnim televizorima, pružajući korisnicima pristup različitim servisima za strimovanje i produktivnim aplikacija...

29.02.2024 Tehnika

Kompletno audio - vizuelno iskustvo: gramofon koji menja boje

Gramofon je napravljen od akrilnih LED svetala i menja boju dok je u upotrebi, krećući se od narandžastih i crvenih nijansi zalaska sunca do neonsko roze i zelene koja podseća na n...

26.02.2024 Tehnika

Ekskluzivno specijalno izdanje Stir it Up Wireless gramofona u čast Bob Marlija

Otkrijte jedinstveno specijalno izdanje Stir it Up Wireless gramofona, kreiranog u saradnji kompanije House of Marley i tima koji stoji iza biografskog filma 'Bob Marli: Jedna Ljub...