Druga generacija čuvenih Google bubica

Ovacije širom sveta još pre tri godine odnele su fantastične bubice prve generacije koje je lansirala kompanija Google.

Taman kada smo pomislili da je to to, i da ne može bolje, Google nas opet prijatno iznenađuje. Nova serija popularnih Google Pixel Buds slušalica obeležila je 2020. godinu. Poboljšana verzija ovih simpatičnih slušalica ima ukratko sve što je prvoj originalnoj verziji nedostajalo - apsolutno odsustvo bilo kakvih žica, kom se pridružuje besplatan pristup Google Assistent programu, uz prilagođen 12-milimetrski dinamički drajver, i mogućnost prevođenja stranih jezika u realnom vremenu. Ako tome još dodate adaptivni zvuk unutar minimalističkog uređaja koji se ne oseti tokom nošenja, bilo kakve reči hvale su zaista suvišne.

Nove Pixel Buds slušalice predstavljaju nastavak prepoznatljivog dizajna, koji objedinjuje funkcionalnost i estetiku koju je uspostavio Ivy Ross, sa ciljem da isporuči potrošačima kohezivnu kolekciju hardvera pristupačne forme. Ove male, ali zaista fantastične slušalice su vam dostupne u beloj, crnoj, mint i narandžastoj boji. Iako potpuno odsustvo buke nažalost ne obuhvata ovaj ažurirani dizajn, Google je ugradio mogućnost izolacije buke oblikujući slušalice na poseban način i čineći pri tom da korisnik oseća manji pritisak u ušima tokom korišćenja.

Zahvaljujući ugrađenim mikrofonu, ove bubice mogu dobro da funkcionišu i za audio i za video konferencije sa trajanjem baterije i do 5h, uz ukupno 24h reprodukcije uz faktor dopune putem zgodnog kućišta.

Ž.J.

Izvor: Design Milk

Povezane teme