Doživite sva godišnja doba u jednom danu uz Medium osveživač vazduha

U pitanju je unikatan osveživač i prečišćivač vazduha pod nazivom Medium, koji donosi sve sezonske mirise u vaš dom.

Šta ako vam kažemo da u svom domu u jednom danu možete osetiti miris proleća, leta, jeseni i zime? Rekli biste verovatno da je to nemoguće. I tu biste pogrešili. Na tržištu postoji mnogo prečišćivača, osveživača i ovlaživača vazduha, ali većina njih deluje nezgrapno, dosadno ili bezlično. Dobra vest je da sve veći broj dizajnera radi na tome da tehniku pretvori u lep kućni dekor koji nećemo žuriti da sklonimo odmah nakon isključivanja.

Medium je jedan od tih proizvoda - još jedan južnokorejski dizajn koji naprosto oduševljava svojom jednostavnošću. U pitanju je novi konceptni proizvod koji daje lep miris i ispunjava sobu neverovatnim mirisima koji su u skladu sa svim godišnjim dobima.

Stvari funkcionišu tako što unutar osveživača postoje delovi koji se odnose na svako od pomenutih doba, a tamo se ujedno odvija i funkcija prečišćavanja vazduha. Vazduh ulazi unutra, filtrira se pomoću HEPA filtera, a prečišćeni vazduh zatim izlazi napolje i pomaže u širenju čistog i mirisnog vazduha u dva pravca.

Osveživač je visok, čvrst i siguran, ima zaobljenu kvadratnu osnovu i telo u obliku tornja koje postaje krug na vrhu, pokrivajući komponente. Na zaobljenoj gornjoj površini u obliku trougla nalaze se dodirni tasteri, dok je srednji deo otvoren i u njemu se mogu videti sezonski mirisni dodaci.

Prečiščivač vazduha možda neće uhvatiti sve viruse i bakterije u vašem domu, ali je svakako idealan aparat za sve one sa rinitisom ili alergijama. Uz to, ovakva kombinacija funkcija u samo jednom uređaju nudi mnogo više od samo prečišćenog vazduha, i pomaže da sveži i prilagođeni mirisi prirode svakodnevno ispunjavaju vaš dom.

izvor: yankodesign

Povezane teme