Dovedite svoj travnjak do savršenstva uz neverovatno pametnu robotsku kosilicu za travu

Kompanija EcoFlov s ponosom predstavlja svoj najnoviji doprinos svetu pametnih kuća - robotsku kosilicu za travnjake čije funkcije će vas naprosto oduševiti.

Naime, ovaj inovativni uređaj koristi inteligentne programe unutar prateće aplikacije, tehnologije GPS i LiDAR za sigurnu navigaciju i precizne rezultate. Sada možete upravljati funkcijama pametnog domaćeg pomoćnika - Blade robotske kosilice, i to putem aplikacije na svom pametnom telefonu, gde god da se nalazite.

Ovo je prva robotska kosilica za travnjake koja kombinuje funkciju košenja sa sposobnošću čišćenja. Prepustite težak posao ovom malom čudu koje je vaš partner za kompletan tretman travnjaka. Brzo podrezivanje ili temeljno uređenje? Sada možete prikačiti dodatak za čišćenje travnjaka i osloboditi se neželjenih ostataka kao što su lišće, grane i otpad, kako biste sebi i svojoj porodici osigurali besprekoran travnjak sa minimalnim naporom.

Ova tehnologija virtuelnog postavljanja granica štedi vaše vreme i energiju, eliminisavši potrebu za postavljanjem dosadnih žičanih barijera. Pomoću aplikacije EcoFlow, možete lako podešavati granice košenja robota za svega nekoliko minuta. Bez obzira da li želite da ostanete unutar granica svog dvorišta, izbegavate određene objekte ili povežete dva travnjaka, ova kosilica će se lako prilagoditi svakoj vašoj zapovesti!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EcoFlow (@ecoflowtech)

Pametno izbegavanje prepreka je ključna karakteristika ovog zanimljivog dizajna. Ova robotska kosilica koristi najsavremeniju tehnologiju, poznatu kao X-Vision - kombinujući vizuelne senzore i LiDAR tehnologiju, robot kosilica pametno prepoznaje i izbegava sve vrste prepreka - od nameštaja na travnjaku do biljaka u susedstvu.

Automatsko planiranje rute je još jedna prednost Blade kosilice. Zahvaljujući tehnologiji kinematskog pozicioniranja u realnom vremenu, kosilica se precizno kreće oko lažnih prepreka, čuvajući se udaljenosti od oko dva centimetra od prvobitnog plana, što znači da nikada neće ostati zaglavljena ili preskočiti deo posla.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EcoFlow (@ecoflowtech)

Povezane teme

06.06.2024 Tehnika

Prvi laptop sa proširenom realnošću

Uz NReal AR naočare, uživajte u visoko rezolucijskom ekranu na virtualnom platnu od 100 inča, bez potrebe za klasičnim monitorom.

03.06.2024 Tehnika

Noviteti kompanije LG koji vaš dom pretvaraju u elegantno utočište

LG OLED M i Zero Connect Box omogućavaju integraciju tehnologije i dizajna, nudeći vlasnicima kuća fleksibilnost i eleganciju potrebnu za stvaranje sofisticiranih, urednih životnih...

31.05.2024 Tehnika

Sonos predstavlja svoje prve bežične slušalice

Sonos Ace impresionira svojim elegantnim i modernim dizajnom. Vitki profil i premium kombinacija metala i mat plastike daju ovim slušalicama sofisticiran izgled.

28.05.2024 Tehnika

Frižider na solarni pogon može da radi i do 40 sati bez struje

Holistički pristup dizajnu i distribuciji proizvoda čini EasyFreeze frižider na solarni pogon ne samo efikasnim već i ekonomski održivim.

25.05.2024 Tehnika

LG TONE Free T90S: bežične slušalice od čistog grafena za vrhunski zvuk

LG TONE Free T90S bežične slušalice od čistog grafena predstavljaju savršen izbor za ljubitelje vrhunskog zvuka u pokretu

22.05.2024 Tehnika

iFi GO Bar Kensei: revolucionarni ultra-prenosivi DAC za pametne telefone

Britanska kompanija iFi, predstavila je GO Bar Kensei, kompaktan ali moćan digitalno-analogni konvertor (DAC) koji se savršeno uparuje sa pametnim telefonima i drugim modernim uređ...

19.05.2024 Tehnika

Revolucionarna mehanička tastatura tanja od vašeg mobilnog telefona!

Rušenjem barijera u dizajnu i funkcionalnosti, EDGE predstavlja najtanju mehaničku tastaturu na svetu, postavljajući novi standard za prenosivost bez žrtvovanja performansi.

16.05.2024 Tehnika

Nove Beats by Dre slušalice: elegantan zvuk u neutralnim i pastelnim bojama

Ove nove ponude personifikuju bežičnu praktičnost i sofisticirani dizajn, a dostupne su u raznim elegantnim neutralnim i pastelnim tonovima.

13.05.2024 Tehnika

Google Pixel 8a: napredna AI tehnologija po pristupačnoj ceni

Pixel 8a je praktično manja verzija Pixel 8 modela, zadržavajući isti dizajn i duh. Glavna promena je u materijalima korišćenim za izradu zadnje strane telefona - umesto stakla, sa...

10.05.2024 Tehnika

Revolucionarna CLVX 1 tastatura i tačped u jednom

Sa svojim inovativnim dizajnom i naprednim funkcijama, ova tastatura obećava da će unaprediti produktivnost i udobnost korisnika širom sveta.

07.05.2024 Tehnika

Elegantan robot za prečišćavanje vazduha koji sam otkriva i čisti zagađenja

Zamislite da vaš prečišćivač automatski ide tamo gde je vazduh najlošiji, umesto da stalno pratite i kontrolišete njegov rad.