Dizajnirani baš za svaki životni stil: LG OLED evo G televizori beskrajnih mogućnosti

Dizajn galerije LG OLED evo G serije je koncipiran s ciljem da se televizor što bolje uklopi u životni prostor korisnika, nudeći minimalistički i elegantan izgled.

Uz posebnu uvučenu oblast na zadnjoj strani televizora i LG-jev namenski zidni držač, televizor se može neprimetno nasloniti na zid, stvarajući utisak da je deo nekakve umetničke galerije a ne tehnički dodatak enterijeru. Ovaj dizajn se razlikuje od većine drugih televizora s ravnim ekranom koji imaju izbočene zadnje poklopce zbog priključaka i zvučnika.

Tanki okvir od uglađenog aluminijuma dodaje prefinjenost i eleganciju kućnom dekoru, čime se omogućava potpuno uranjanje u sadržaj koji se prikazuje na televizoru. Zero-gap dizajn omogućava da se zidni nosač i kablovi drže van vidokruga, čime se postiže čist i elegantan izgled. Ovaj pristup dizajnu ima za cilj sakrivanje vizuelnih elemenata kako bi se postigao najviši nivo uranjanja u sadržaj televizora.

LG OLED televizori se savršeno uklapaju u svaki enterijerphoto: LG

Dizajneri kompanije LG naglašavaju da je njihov cilj stvoriti televizore koji se neprimetno uklapaju u životni prostor korisnika, nudeći beskrajne mogućnosti za personalizaciju i izražavanje jedinstvenog stila. Ovi inovativni faktori oblika omogućavaju korisnicima da uživaju u estetici svog životnog okruženja i da prilagode televizor svojim potrebama i preferencijama.

„Skloni smo da verujemo da dizajn postoji da bi se detektovao očima korisnika – ali češće je nejasnost superiorni pristup“ - kažu oni, i dodaju: "u slučaju LG OLED televizora, vizuelni elementi koji se lako ističu pažljivo su skriveni od pogleda kako bi se pružio najviši nivo uranjanja u sadržaj.“

Predstavljen na CES 2023, LG SIGNATURE OLED M TV od 97 inča ima tehnologiju bežičnog prenosa videa i zvuka u realnom vremenu kako bi se eliminisala gužva u kablovima, stvarajući beskrajne nove načine za vlasnike kuća da redefinišu svoj prostor. Predvodeći put za ponovo osmišljeni oblik kućne zabave sa novim nivoima pogodnosti, LG OLED M i njegovo bežično rešenje se uveliko izdvajaju među televizorima koji su do sada objavljeni.

LG OLED evo G serije je koncipiran s ciljem da se televizor što bolje uklopi u životni prostor photo: LG

LG nastavlja sa razvojem novih inovacija kako bi osigurao da televizori kompanije pružaju harmoničan spoj funkcionalnosti i dizajna, postajući deo svakodnevnog života korisnika na neprimetan i elegantan način.

Povezane teme

05.04.2024 Tehnika

Nova Husqvarna robotska kosilica sa ugrađenim GPS sistemom

Smanjeni troškovi rada, poboljšana efikasnost i dosledno dobro održavan travnjak čine Automover 520 EPOS nezaobilaznim alatom za negu travnjaka u budućnosti.

02.04.2024 Tehnika

Ekskluzivna kolekcija tastatura inspirisana Naruto Shippuden univerzumom

Higround donosi Narutov svet direktno u vaše ruke sa svojom najnovijom kolekcijom perifernih uređaja, predstavljajući ekskluzivnu liniju tastatura, podloga za miša i još mnogo toga...

30.03.2024 Tehnika

Savršenstvo estetike i tehnologije u sklopivom Bluetooth mišu

Inspirisan geometrijom origami preklopa, OriMouse pruža udobno držanje i visoku preciznost, a istovremeno održava svoj prepoznatljivi ravan oblik.

27.03.2024 Tehnika

LG CineBeam K: revolucionarni prenosivi projektor sa rotirajućom ručkom

LG CineBeam K projektor je dizajniran da upotpuni životni stil korisnika, nudeći maksimalnu prenosivost sa svojim kompaktnim dizajnom koji sadrži ručku koja se može rotirati za 360...

24.03.2024 Tehnika

ErgonBand: revolucionarni dizajn koji vaš Apple Watch čini praktičnijim

Ergonomski dizajniran za sportsku upotrebu, ovaj dodatak omogućava korisnicima da lako pregledaju sat čak i dok su u pokretu.

21.03.2024 Tehnika

Preslatki Doli robot je savršen spoj zabave i učenja za sve generacije

Doli robot je više od obične igračke - on je saputnik koji može da odgovori na vaše zahteve, pruži radost svojim interakcijama i čak vam pomogne u učenju novih veština.

18.03.2024 Tehnika

Stop alergijama: robot usisivač koji čisti i dezinfikuje vaš krevet

X1 Robot Bed Vacuum je revolucionarni robotski usisivač za krevet koji koristi inteligentnu tehnologiju kako bi temeljno očistio vaše krevete i sofe od svih nečistoća i alergena.

15.03.2024 Tehnika

LEGO vintidž radio: spoj retro dizajna i moderne tehnologije

Napravljen od preko hiljadu LEGO kockica, ovaj starinski radio ima tajni poklopac na poleđini koji vam omogućava da gurnete pametni telefon unutra.

12.03.2024 Tehnika

L'Oreal Airlight Pro: visokotehnološki fen za kosu koji troši manje električne energije

Airlight Pro nedavno je predstavljen na Consumer Electronics Show-u kao "alat za sušenje kose sledeće generacije", namenjen kako profesionalcima u frizerskim salonima, tako i običn...

09.03.2024 Tehnika

Samsungov Ballie Smart Home Robot sada funkcioniše i kao projektor

Prvi put predstavljen pre tačno četiri godine, Samsungov pametni kućni robot Ballie brine o svakodnevnim poslovima, čineći život praktičnijim.

06.03.2024 Tehnika

Dyson Supersonic R: redizajniran za precizno sušenje i oblikovanje kose

Dizajniran da bude upola manji od originalnog Supersonic-a, r – koji je simboličan za njegov oblik nalik malom slovu "r", smatra se najlakšim i najpreciznijim fenom za kosu kompani...