Da li ste spremni da peškire zamenite aparatom za sušenje... ljudi?

Recite zbogom peškirima sa ovim inovativnim aparatom koji ima zadatak da vas osuši posle tuširanja...

Verovali ili ne, ali neki pametni ljudi već rade na tome da stare dobre peškire zamene nekim novim, originalnim aparatima, poput Air Spa sušača za telo. Južnokorejska konsultantska kuća za dizajn stvorila je sušilicu za vaše telo koja se za sada definiše kao „osvežavajuće iskustvo kupatila“.

Da budemo precizniji, reč je o visokom vertikalnom uređaju koji izduvava vazduh kako bi osušio vaše telo nakon tuširanja. Pored ove osnovne funkcije, Air Spa takođe štiti vaše telo od spoljašnje temperature i vlage i održava telesnu temperaturu. Znate onih nekoliko minuta nakon tuširanja kada vam je super hladno pre nego što se obrišete peškirom? Uz Air Spa oni postaju prošlost, a to važi i za dosadno gomilanje peškira pa i njihovo pranje.

Jedinstveni oblik i visina uređaja podržavaju razne male rupice koje duvaju vazduh. Ovi otvori za vazduh imaju više slojeva i mogu se postaviti vertikalno ili horizontalno, po vašoj želji. Drugim rečima, vazduh duva na vas iz različitih uglova i položaja, oponašajući iskustvo masaže ili banje.

Zanimljiva visina Air Spa čini ga savršenim za korisnike svih uzrasta - vertikalni uređaj se može koristiti i za decu i za odrasle. Takođe možete podesiti različite otvore za vazduh da biste ciljali različite delove tela – od nožnih prstiju do grudi.

Funkcionalan i zabavan, Air Spa je jedinstveni aparat koji potpuno transformiše naše svakodnevno iskustvo kupatila, on ne samo da savršeno suši naša tela već nam pritom pruža i malu “vazdušnu” masažu i to onako kako mi zamislimo!

Izvor: yankodesign

Povezane teme