Bowers & Wilkins predstavlja novu generaciju monohromatskih Px7 S2e bežičnih slušalica

Bowers & Wilkins dobija monohromatski dizajn za bežične slušalice sledeće generacije, Px 7 S2e!

Pre nešto više od godinu dana, kompanija Bowers & Wilkins je izbacio svoje Px7 S2 bežične slušalice, spajajući netaknuti zvuk sa industrijskim inspirisanim, funkcionalnim dizajnom.

Britanski audio brend sada podiže stvari sa svojim dodatkom sledeće generacije rastućoj liniji. Px7 S2e pruža zvuk bez premca koji je postao popularan zahvaljujući njegovom prethodniku, ali uz nekoliko dodatnih nadogradnji koje su savršene za moderne audiofile.

Za početak, Bowers & Wilkins nudi 24-bitni zvuk za visokokvalitetni zvuk preko servisa za striming. Nadovezujući se na ovo, brend koristi Qualcomm adaptivnu tehnologiju, koja je u skladu sa prenosom optimalnog zvuka sa računara, zvučnika i drugih uređaja.

 

Kao i u prethodnim modelima, inženjeri brenda su posebno napravili pogonske jedinice za slušalice. Jedinice od 40 mm koje su uključene u Px7 S2e fokusiraju se na smanjenje izobličenja i pružaju pomoć u sprovođenju mogućnosti poništavanja buke modela. Nivo transparentnosti buke korisnik može podesiti pritiskom na fizičko dugme na slušalicama ili putem namenske aplikacije.

Mnogi obožavaoci Bowers & Wilkinsa ne cene ovaj brend samo zbog njegovog kvaliteta zvuka – iako je to definitivno jedan od glavnih faktora – već i zbog njegovog bezvremenskog, pažljivog pristupa dizajnu. Px7 S2e je jednostavan i jasan, a pritom daje prednost udobnosti. Traka i čašice za uši slušalica su obložene plišanom veštačkom kožom, dok se sama traka može produžiti ili skratiti jednostavnim guranjem ili povlačenjem čašica za uši.

Svaki par Pk7 S2e dolazi u monohromatskim izdanjima „Antracit Black“, „Ocean Blue“ i „Cloud Grey“, zajedno sa potpuno novom nijansom „Forest Green“. Po ceni od 399 USD, slušalice su dostupne za online kupovinu.

 

Povezane teme

09.06.2024 Tehnika

Kombinacija kvalitetnog zvuka i svetlosnih efekata za nezaboravno leto

U poređenju sa svojim prethodnikom, Boom 2 Plus dolazi sa osam različitih podešavanja osvetljenja koja korisnici mogu prilagoditi, kreirajući privlačno vizuelno iskustvo koje prati...

06.06.2024 Tehnika

Prvi laptop sa proširenom realnošću

Uz NReal AR naočare, uživajte u visoko rezolucijskom ekranu na virtualnom platnu od 100 inča, bez potrebe za klasičnim monitorom.

03.06.2024 Tehnika

Noviteti kompanije LG koji vaš dom pretvaraju u elegantno utočište

LG OLED M i Zero Connect Box omogućavaju integraciju tehnologije i dizajna, nudeći vlasnicima kuća fleksibilnost i eleganciju potrebnu za stvaranje sofisticiranih, urednih životnih...

31.05.2024 Tehnika

Sonos predstavlja svoje prve bežične slušalice

Sonos Ace impresionira svojim elegantnim i modernim dizajnom. Vitki profil i premium kombinacija metala i mat plastike daju ovim slušalicama sofisticiran izgled.

28.05.2024 Tehnika

Frižider na solarni pogon može da radi i do 40 sati bez struje

Holistički pristup dizajnu i distribuciji proizvoda čini EasyFreeze frižider na solarni pogon ne samo efikasnim već i ekonomski održivim.

25.05.2024 Tehnika

LG TONE Free T90S: bežične slušalice od čistog grafena za vrhunski zvuk

LG TONE Free T90S bežične slušalice od čistog grafena predstavljaju savršen izbor za ljubitelje vrhunskog zvuka u pokretu

22.05.2024 Tehnika

iFi GO Bar Kensei: revolucionarni ultra-prenosivi DAC za pametne telefone

Britanska kompanija iFi, predstavila je GO Bar Kensei, kompaktan ali moćan digitalno-analogni konvertor (DAC) koji se savršeno uparuje sa pametnim telefonima i drugim modernim uređ...

19.05.2024 Tehnika

Revolucionarna mehanička tastatura tanja od vašeg mobilnog telefona!

Rušenjem barijera u dizajnu i funkcionalnosti, EDGE predstavlja najtanju mehaničku tastaturu na svetu, postavljajući novi standard za prenosivost bez žrtvovanja performansi.

16.05.2024 Tehnika

Nove Beats by Dre slušalice: elegantan zvuk u neutralnim i pastelnim bojama

Ove nove ponude personifikuju bežičnu praktičnost i sofisticirani dizajn, a dostupne su u raznim elegantnim neutralnim i pastelnim tonovima.

13.05.2024 Tehnika

Google Pixel 8a: napredna AI tehnologija po pristupačnoj ceni

Pixel 8a je praktično manja verzija Pixel 8 modela, zadržavajući isti dizajn i duh. Glavna promena je u materijalima korišćenim za izradu zadnje strane telefona - umesto stakla, sa...

10.05.2024 Tehnika

Revolucionarna CLVX 1 tastatura i tačped u jednom

Sa svojim inovativnim dizajnom i naprednim funkcijama, ova tastatura obećava da će unaprediti produktivnost i udobnost korisnika širom sveta.