B!POD DRO!D čuva svežinu vaše hrane ali i planetu

U sredini gde se svaki dan baca velika količina hrane, B!POD uvodi revolucionarni DRO!D sistem kako bi vam omogućio da produžite svežinu vaše hrane i istovremeno smanjite ekološki otisak.

Sa 42% kućnog otpada od hrane u Evropi, DRO!D je odgovor na izazove koje postavlja današnje društvo. DRO!D je više od običnog vakuumiranja hrane. To je spoj inovativnih tehnologija dizajniranih od strane SAES-a, kompanije koja je pionir u primeni materijala za održivost.

Uz jednostavno pritiskanje dugmeta, DRO!D stvara vakuum od 50mbar za svega 30 sekundi, eliminišući 950mbar kiseonika iz vaše hrane. Rezultat ovog procesa je produžena svežina hrane do pet puta, čime se smanjuje i količina bačene hrane i emisija CO2.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by B!POD (@hello_bipod)

Ovaj sistem ne samo da čuva hranu, već i sprečava stvaranje leda prilikom zamrzavanja, čuva nutritivne vrednosti hrane, omogućava brže mariniranje i, iznad svega, pruža održiv pristup čuvanju hrane. Kroz ekološki svesno korišćenje čvrstih kontejnera, DRO!D ne zahteva upotrebu plastičnih vreća za vakuumiranje i smanjuje potrebu za čestim odlascima u prodavnicu.

B!POD, brend posvećen očuvanju prirode, predstavlja DRO!D kao odgovor na izazove savremenog života. Materijali od kojih je napravljen, poput Tritana, donose spoj sigurnosti za hranu i ekološke odgovornosti. Dizajniran u Italiji, DRO!D ide korak dalje, smanjujući upotrebu materijala i podržavajući lanac reciklaže.

Očuvanje hrane postaje energetski efikasan proces uz DRO!D. Vakuumiranje hrane troši samo petinu energije koja je potrebna za proizvodnju jedne kapsule kafe, a njegov efekat traje nedeljama. S ovim sistemom, B!POD ne samo da čuva vašu hranu, već i pridonosi očuvanju planete.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by B!POD (@hello_bipod)

Smanjite otpad, sačuvajte hranu, iskusite dugotrajnu svežinu - to je misija B!POD DRO!D sistema, vašeg saveznika u očuvanju hrane i prirode.

Povezane teme

14.02.2024 Tehnika

Mason60 Schizzato: elegantna tastatura inspirisana keramikom

U svetu računarskih tastatura, gde su dizajn i funkcionalnost obično u prvom planu, serija tastatura Mason60 Schizzato predstavlja pravo umetničko remek-delo među ulaznim uređajima...

11.02.2024 Tehnika

KEF LSX II LT: novi bežični Hi-Fi zvučnici sa vrhunskim zvukom i pristupačnom cenom

Ovi bežični Hi-Fi zvučnici, lansirani kao manja verzija prethodnog modela, oduševljavaju korisnike istim kvalitetom zvuka zahvaljujući naprednoj tehnologiji i inovativnom dizajnu.

08.02.2024 Tehnika

HP Envy Move: prilagodljiv računar koji može uspešno zameniti vaš laptop

Ponesite svoj HP Envy Move gde god želite, uživajte u svestranosti i performansama koje čine rad i zabavu nezaboravnim.

05.02.2024 Tehnika

Revolucionarni Samsung Music Frame: zvučnik kamufliran u elegantan okvir za slike

Samsung Music Frame je više od običnog zvučnika - to je muzički uređaj koji se može maskirati kao elegantan okvir za slike.

02.02.2024 Tehnika

Kompanija LG predstavila prvi transparentni bežični OLED televizor

Ovaj televizor kombinuje transparentni 4K OLED ekran sa LG-ovom bežičnom video i audio tehnologijom prenosa, pružajući korisnicima neviđenu slobodu u organizaciji životnog prostora...

30.01.2024 Tehnika

ASUS Zenbook Duo: prvi laptop računar od 14 inča sa dvostrukim ekranom

ASUS ZenBook DUO se ističe po svom jednostavnom dizajnu koji nameće pitanje - zašto se zadovoljiti jednim ekranom kada možete imati dva?

27.01.2024 Tehnika

LG predstavio svog Smart Home AI Agenta

Uz nove i pametne tehnologije za dom, ovaj dvonožni robot na točkovima, automatizovan od strane veštačke inteligencije, predstavlja fuziju modernih tehnologija i AI mogućnosti.

24.01.2024 Tehnika

Da lakše preživite zimu: simpatična prenosiva grejalica kompanije Egloo

Ova prenosiva grejalica je savršeno rešenje za sve ljude kojima je gotovo uvek hladno i pruža pet sati toplote za ekvivalent od dvadeset dinara utrošene električne energije.

21.01.2024 Tehnika

LG Styler: recite "zbogom" izgužvanoj odeći

Korisnici jednostavno mogu okačiti svoju izgužvanu odeću unutar vrata, izvaditi parni aparat pričvršćen za dno Styler-a i pokrenuti proces pare pritiskom na dugme.

18.01.2024 Tehnika

Novi 4K Lifestyle projektor kompanije LG postaje umetnički dodatak modernom domu

Iako jedan od najmanjih dostupnih projektora, najnoviji kućni projektor iz kompanije LG, pod nazivom CineBeam Qube, je neverovatno moćan a pritom i neverovatno moderan.

15.01.2024 Tehnika

Motorola predstavlja svoje nove pametne telefone inspirisane bojom godine

Kroz ovu inovativnu saradnju, Motorola želi dublje povezati korisnike s njihovim uređajima, nudeći im ne samo tehnološke karakteristike, već i emocionalno zadovoljstvo kroz estetik...