Bežični punjač koji se lako pretvara u savršeni komad dekoracije

Više slika

Više slika

Predstavljamo vam jedinstveni 2-u-1 bežični punjač koji možete koristiti kao dekorativni dodatak u svom domu (čak i kada ne punite svoj telefon).

Većina ljudi danas ima jedan ili čak više pametnih telefona, a nije neuobičajeno da uz njih koristimo i dodatke poput bežičnih slušalica ili pametnih satova. Uklanjanjem priključaka za slušalice sa mnogih modernih telefona, usvajanje bežičnih varijanti ima uzlazni trend. Neki čak imaju i mogućnosti bežičnog punjenja koje odgovaraju njihovim partnerskim pametnim telefonima, kao što su Apple AirPods i iPhone.

To je razlog zašto dodaci za bežično punjenje koji mogu da prime oba ova uređaja u isto vreme takođe postaju popularniji, a uređaj koji vam danas predstavljamo nudi prostorno efikasniji dizajn koji takođe izgleda atraktivno sam po sebi kada se ne koristi. U pitanju je 2-u-1 bežični punjač koji na krajnje jednostavan i elegantan način rešava problem organizacije doma.

S obzirom na ograničenja trenutnih tehnologija, najraniji dizajni bežičnih punjača morali su da budu ravne linije, često izdužene da bi mogle da prime više od samog telefona. Ovo je za posledicu imalo gubitak prostora na stolu, a samim tim i neminovno stvaranje nereda. Varijante sa magnetnim pogonom kao što je Apple-ov MagSafe omogućile su malo veću fleksibilnost u tom pogledu, a novitet je i sve više vertikalnih uređaja koji se trude da uštede prostor.

2-u-1 punjač se odnosi na broj uređaja koje možete puniti na njemu. Tačnije, imate mesta samo za dva uređaja istovremeno, jedan telefon koji podržava MagSafe ili magnetno bežično punjenje i jednu futrolu za bežično punjenje slušalica. Punjač ima oblik trougla, zapravo visoke trouglaste prizme. Telefon se zakači za nagnutu prednju stranu uređaja, oslanjajući se na jake magnete da ne bi pao, dok futrola za slušalice ulazi u donji odeljak.

Oba bežična punjača koriste jedan kabl, izbegavajući zapetljavanje i neuredne žice. Ne samo da održava urednim vaš radni sto ili noćni ormarić, već dizajn čini i atraktivnu dekoraciju ako se na njima ništa ne puni. Standardni dizajn koristi drvo i plastiku, ali može biti napravljen i od drugih materijala ili završnih obrada, uključujući elegantno prozirno telo koje otkriva sve svoje tajne.

Iako danas na tržištu postoji sve veći broj vertikalno orijentisanih 2-u-1 (ili čak 3-u-1) bežičnih punjača, ovaj jedinstveni model ostaje prepoznatljiv po tome što ima svrhu kao ukrasni predmet čak i kada se ne koristi kao punjač.

Povezane teme

06.06.2024 Tehnika

Prvi laptop sa proširenom realnošću

Uz NReal AR naočare, uživajte u visoko rezolucijskom ekranu na virtualnom platnu od 100 inča, bez potrebe za klasičnim monitorom.

03.06.2024 Tehnika

Noviteti kompanije LG koji vaš dom pretvaraju u elegantno utočište

LG OLED M i Zero Connect Box omogućavaju integraciju tehnologije i dizajna, nudeći vlasnicima kuća fleksibilnost i eleganciju potrebnu za stvaranje sofisticiranih, urednih životnih...

31.05.2024 Tehnika

Sonos predstavlja svoje prve bežične slušalice

Sonos Ace impresionira svojim elegantnim i modernim dizajnom. Vitki profil i premium kombinacija metala i mat plastike daju ovim slušalicama sofisticiran izgled.

28.05.2024 Tehnika

Frižider na solarni pogon može da radi i do 40 sati bez struje

Holistički pristup dizajnu i distribuciji proizvoda čini EasyFreeze frižider na solarni pogon ne samo efikasnim već i ekonomski održivim.

25.05.2024 Tehnika

LG TONE Free T90S: bežične slušalice od čistog grafena za vrhunski zvuk

LG TONE Free T90S bežične slušalice od čistog grafena predstavljaju savršen izbor za ljubitelje vrhunskog zvuka u pokretu

22.05.2024 Tehnika

iFi GO Bar Kensei: revolucionarni ultra-prenosivi DAC za pametne telefone

Britanska kompanija iFi, predstavila je GO Bar Kensei, kompaktan ali moćan digitalno-analogni konvertor (DAC) koji se savršeno uparuje sa pametnim telefonima i drugim modernim uređ...

19.05.2024 Tehnika

Revolucionarna mehanička tastatura tanja od vašeg mobilnog telefona!

Rušenjem barijera u dizajnu i funkcionalnosti, EDGE predstavlja najtanju mehaničku tastaturu na svetu, postavljajući novi standard za prenosivost bez žrtvovanja performansi.

16.05.2024 Tehnika

Nove Beats by Dre slušalice: elegantan zvuk u neutralnim i pastelnim bojama

Ove nove ponude personifikuju bežičnu praktičnost i sofisticirani dizajn, a dostupne su u raznim elegantnim neutralnim i pastelnim tonovima.

13.05.2024 Tehnika

Google Pixel 8a: napredna AI tehnologija po pristupačnoj ceni

Pixel 8a je praktično manja verzija Pixel 8 modela, zadržavajući isti dizajn i duh. Glavna promena je u materijalima korišćenim za izradu zadnje strane telefona - umesto stakla, sa...

10.05.2024 Tehnika

Revolucionarna CLVX 1 tastatura i tačped u jednom

Sa svojim inovativnim dizajnom i naprednim funkcijama, ova tastatura obećava da će unaprediti produktivnost i udobnost korisnika širom sveta.

07.05.2024 Tehnika

Elegantan robot za prečišćavanje vazduha koji sam otkriva i čisti zagađenja

Zamislite da vaš prečišćivač automatski ide tamo gde je vazduh najlošiji, umesto da stalno pratite i kontrolišete njegov rad.