Bežični mlin za kafu koji možete poneti svuda sa sobom

Ovaj prenosivi mlin za kafu je najnovije čudo tehnike koje vam omogućava da pravite svoj omiljeni napitak u pokretu, bez bojazni da ćete se pritom mučiti sa kablovima...

Nazvan sve-u-jednom, ovaj mlin za kafu je bežični uređaj sa integrisanim metodama kuvanja kafe u pokretu. Aparati za kafu u poslednje vreme imaju tendenciju da budu prilično multifunkcionalni, odnosno da spajaju različite mehanizme pravljenja kafe u jednu mašinu. Integrisani mlin je opcija koja je do sada nedostajala, ali je zahvaljujući dizajneru pod imenom Locus Hsu i ovaj problem uspešno rešen!

Smanjujući mašinu na ručni uređaj, Hsuov višenamenski mlin za kafu je otprilike iste veličine kao i prosečna mala flašica vode. Pogodan za kampovanje ili putovanje, višenamenski mlin za kafu se može spakovati u bilo koji kofer ili ručni prtljag kako bi bio na dohvat ruke u trenucima odmora. Uz to, aparat dolazi u zasebnoj torbici od filca koja svakako unapređuje kompletan dizajn.

Aparat se sastoji od tri primarna modula, i drži svoje jezgro za napajanje i ključni kontrolni interfejs prema najvišem modulu, odmah iznad ležišta za punjenje. U centru aparata smešten je prostor koji se puni zrnima kafe za mlevenje, a proces mlevenja započinje zavrtanjem gornjeg modula.

Pre prosipanja u šolju za ekstrakciju filtera, zaštitni sloj prosipa mlevenu kafu a odatle je dovoljno samo odvrnuti deo koji kafu preliva vrelom vodom i na taj način zapravo napraviti šoljicu kafe. Zadnji deo aparata je šolja za višekratnu upotrebu iz koje se u svakom trenutku može ispijati ovako napravljena kafa.

Sigurni smo da ste već poželeli da u svom domu imate ovo malo čudo koje svakako olakšava proces pravljenja ali i ispijanja najomiljenijeg napitka. Višenamenski mlin za kafu osim što štedi vreme, istovremeno omogućava da imate punu kontrolu nad procesom pravljenja kafe, a to je prilično cool, zar ne?

izvor: yankodesign

Povezane teme