Bez stresa do savršene šoljice espreso kafe

Čak i ako je postojala osoba koja dan nije započinjala šoljicom kafe pre Korona virusa, sada definitivno ne postoji.

Probuditi se i funckionisati, postalo je teže nego ikad, jer vas u toku dana očekuje toliko mnogo obaveza, a dan je čini se kraći nego ikad. Svi oni koji znaju koliko se magije krije u šoljici kafe, reći će vam da je neprocenjivo blago imati u svom domu aparat za espreso kafu, naročito jer se više ne okupljamo kao nekada sa prijateljima u toku dana na kafi u omiljenom kafiću.

Predstavljamo vam s toga Stresso, aparat koji eliminiše stres iz vašeg okruženja, pozivajući vas da uživate u svom domu u ukusu i mirisu vašeg omiljenog espresa. Zahvaljujući kreativnim umovima, sada možete po uzoru na vašeg lokalnog barmena napraviti u vašoj kuhinji neodoljivu šoljicu kafe koja će vam omogućiti da dan započnete sa osmehom. Ovaj prelepi aparat za kafu na specifičan način se izdvaja iz mase i predstavlja savršen razlog za pauzu u toku dana.

Jednostavan za upotrebu i elegantno dizajniran može svoje mesto sa lakoćom da pronađe čak i u vrlo maloj kuhinji. Takođe toliko je praktičan da ga možete poneti i u svoju kancelariju na poslu. Odlazak na poslovno putovanje u skorijoj budućnosti sa aparatom za kafu ispod ruke – zvuči izvodljivo sa ovim uređajem, budući da je vrlo kompaktan i lagan. Stresso ne zahteva posebno održavanje i zbog svog otvorenog dizajna čini čišćenje brzim i lakim.

Ako ste neko ko ceni male trenutke uživanja i zna koliko jedna prava šoljica kafe može da napravi razliku, ovaj aparat je kao stvoren za vas.

Ž.J.

Izvor: Yankodesign

Povezane teme