Bang & Olufsen udružuje snage sa Fernandom Alonsom i predstavlja ograničeno izdanje prenosivog zvučnika

Bang & Olufsen je upravo predstavio ograničeno izdanje Beosound Explore prenosivog zvučnika, kreiranog u saradnji sa legendom Formule 1, Fernandom Alonsom.

Ova jedinstvena prenosiva zvučna kutija predstavlja simbiozu vrhunskog dizajna i vrhunskog performansa. Zapravo, Beosound Explore ograničeno izdanje odiše elegantnom tamnoplavom aluminijumskom završnom obradom, dok svetloplava unutrašnjost od tkanine i tamnoplavi karabin dodaju dašak sofisticiranosti. uređaju

Plavi tonovi zvučnika stvaraju upečatljiv kontrast sa neonsko crvenim detaljima trake od tkanine. Ali tu ne prestaju posebnosti - potpis Fernanda Alonsa laserski je ugraviran na vrhu zvučnika, a njegov srećni broj uklesan je na iglu kaiša zvučnika, dodajući lični pečat ovom remek - delu.

Bang & Olufsen udružio snage sa vozačem Formule 1 Fernandom Alonsom i stvorio prenosivi zvučnikphoto: bang-olufsen

Kompanija inače prati karijeru Fernanda Alonsa već 20 godina, od njegovog prvog takmičenja pa sve do neverovatnih daljih uspeha, zato i ne čudi što je ovo zanimljivo prijateljstvo preraslo u saradnju koja je kupcima ponudila još jedan u nizu posebnih proizvoda ograničenog izdanja.

Ova saradnja je savršen spoj između šampiona i Bang & Olufsen kompanije. Sa impresivnim rezultatima kao dvostruki svetski šampion u Formuli 1, Fernando Alonso predstavlja sinonim za izvrsnost. On je pokretačka snaga u trkama i deli nasleđe Bang & Olufsena u šampionskoj izvrsnosti.

Beosound Explore ima kombinaciju tamno plave i crvene bojephoto: bang-olufsen

Ovo ograničeno izdanje Beosound Explore zvučnika predstavlja spoj ovih vrhunskih vrednosti i slavi Alonsovu strast za stalnim usavršavanjem i bogatom istorijom. Zvučnik je dizajniran za avanturiste i izgrađen sa vrhunskim kvalitetom. Sa svojom fabrički završenom anodiziranom aluminijumskom površinom, ovaj prenosivi zvučnik je izuzetno izdržljiv i otporan na ogrebotine.

Takođe ima IP67 sertifikat, što znači da je vodootporan i može izdržati potapanje do 1 metar dubine tokom 30 minuta. Beosound Explore je u tom smislu idealni saputnik za aktivnosti na otvorenom. Sa izuzetnom reprodukcijom do 27 sati, ovaj zvučnik obezbeđuje neprekidnu muziku tokom celog dana, bez kompromisa po pitanju kvaliteta zvuka.

Ograničeno izdanje Beosound Explore sa Fernandom Alonsom je dostupno na web sajtu kompanije.

Šampion F1 Fernando Alonso udružio snage sa kompanijom Gabn & Olufsen photo;

Povezane teme

09.06.2024 Tehnika

Kombinacija kvalitetnog zvuka i svetlosnih efekata za nezaboravno leto

U poređenju sa svojim prethodnikom, Boom 2 Plus dolazi sa osam različitih podešavanja osvetljenja koja korisnici mogu prilagoditi, kreirajući privlačno vizuelno iskustvo koje prati...

06.06.2024 Tehnika

Prvi laptop sa proširenom realnošću

Uz NReal AR naočare, uživajte u visoko rezolucijskom ekranu na virtualnom platnu od 100 inča, bez potrebe za klasičnim monitorom.

03.06.2024 Tehnika

Noviteti kompanije LG koji vaš dom pretvaraju u elegantno utočište

LG OLED M i Zero Connect Box omogućavaju integraciju tehnologije i dizajna, nudeći vlasnicima kuća fleksibilnost i eleganciju potrebnu za stvaranje sofisticiranih, urednih životnih...

31.05.2024 Tehnika

Sonos predstavlja svoje prve bežične slušalice

Sonos Ace impresionira svojim elegantnim i modernim dizajnom. Vitki profil i premium kombinacija metala i mat plastike daju ovim slušalicama sofisticiran izgled.

28.05.2024 Tehnika

Frižider na solarni pogon može da radi i do 40 sati bez struje

Holistički pristup dizajnu i distribuciji proizvoda čini EasyFreeze frižider na solarni pogon ne samo efikasnim već i ekonomski održivim.

25.05.2024 Tehnika

LG TONE Free T90S: bežične slušalice od čistog grafena za vrhunski zvuk

LG TONE Free T90S bežične slušalice od čistog grafena predstavljaju savršen izbor za ljubitelje vrhunskog zvuka u pokretu

22.05.2024 Tehnika

iFi GO Bar Kensei: revolucionarni ultra-prenosivi DAC za pametne telefone

Britanska kompanija iFi, predstavila je GO Bar Kensei, kompaktan ali moćan digitalno-analogni konvertor (DAC) koji se savršeno uparuje sa pametnim telefonima i drugim modernim uređ...

19.05.2024 Tehnika

Revolucionarna mehanička tastatura tanja od vašeg mobilnog telefona!

Rušenjem barijera u dizajnu i funkcionalnosti, EDGE predstavlja najtanju mehaničku tastaturu na svetu, postavljajući novi standard za prenosivost bez žrtvovanja performansi.

16.05.2024 Tehnika

Nove Beats by Dre slušalice: elegantan zvuk u neutralnim i pastelnim bojama

Ove nove ponude personifikuju bežičnu praktičnost i sofisticirani dizajn, a dostupne su u raznim elegantnim neutralnim i pastelnim tonovima.

13.05.2024 Tehnika

Google Pixel 8a: napredna AI tehnologija po pristupačnoj ceni

Pixel 8a je praktično manja verzija Pixel 8 modela, zadržavajući isti dizajn i duh. Glavna promena je u materijalima korišćenim za izradu zadnje strane telefona - umesto stakla, sa...

10.05.2024 Tehnika

Revolucionarna CLVX 1 tastatura i tačped u jednom

Sa svojim inovativnim dizajnom i naprednim funkcijama, ova tastatura obećava da će unaprediti produktivnost i udobnost korisnika širom sveta.