Airbox GO bežični punjač za Iphone, AppleWatch i AirPods koji možete poneti svuda sa sobom

Airbox GO može izgledati kao drugi prenosivi punjač, ali je ipak napravljen malo drugačije.

Ne samo da puni vaš telefon, već vam pruža mogućnost da se istovremeno pobrinete i za svoj Apple Watch i Airpods. Zahvaljujući svestranom dizajnu ovog uređaja punjenje pomenutih aparata je jednostavno i bežično. Da budemo precizniji, ovaj prenosivi punjač sa MFI sertifikovanim komponentama je nešto što ćete odmah prepoznati u moru drugih sličnih uređaja.

Za razliku od drugih koji podsećaju na crne ili metalik srebrne cigle, ovaj punjač ima jedinstveni okrugli oblik, geometrijske detalje i teksturirani poklopac koji otkriva skriveni odeljak. Originalno i osvežavajuće, posebno ukoliko imamo u vidu da se ne radi samo o estetici, već da u ovom slučaju forma prati svoju funkciju u svakom pogledu.

Airbox GO bežični punjač koji možete poneti svuda sa sobomphoto: yankodesign

Vizuelno, višestruki delovi AirBox Go-a služe svojoj svrsi. Dva kružna detalja na vrhu deluju kao zone bežičnog punjenja – manja za Apple Vatch, a veća za bilo koji pametni telefon sa mogućnošću bežičnog punjenja, iako ga njegov ugrađeni MagSafe detalj čini pogodnijim za iPhone. Teksturirani poklopac oko dve zone za punjenje otvara se i otkriva mali otvor ispod za skladištenje AirPods futrole, sa trećim bežičnim namotajem za punjenje ugrađenim za punjenje vaših AirPods slušalica.

Airbox GO dolazi sa baterijom od neverovatnih 10000 mAh koja vam omogućava da punite svoje uređaje više puta jednim punjenjem i pruža značajnu prednost u poređenju sa drugim bežičnim punjačima. Bez obzira na to koja tehnologija je povezana sa gadžetima, vazdušna kutija dolazi sa višestrukim hardverskim protokolom i mogućnošću zaštite od fluktuacija, ekstremnog punjenja, preopterećenja ili prekomernog punjenja.

Takođe je neverovatno kompaktan, što značajno olakšava transport posebno ukoliko ste stalno u pokretu i na putovanjima. Trenutna cena ovog uređaja iznosi oko 200 američkih dolara.

Airbox GO je bežični punjač za punjenje svih i-phone uređajaphoto: yankodesign

Povezane teme

08.02.2024 Tehnika

HP Envy Move: prilagodljiv računar koji može uspešno zameniti vaš laptop

Ponesite svoj HP Envy Move gde god želite, uživajte u svestranosti i performansama koje čine rad i zabavu nezaboravnim.

05.02.2024 Tehnika

Revolucionarni Samsung Music Frame: zvučnik kamufliran u elegantan okvir za slike

Samsung Music Frame je više od običnog zvučnika - to je muzički uređaj koji se može maskirati kao elegantan okvir za slike.

02.02.2024 Tehnika

Kompanija LG predstavila prvi transparentni bežični OLED televizor

Ovaj televizor kombinuje transparentni 4K OLED ekran sa LG-ovom bežičnom video i audio tehnologijom prenosa, pružajući korisnicima neviđenu slobodu u organizaciji životnog prostora...

30.01.2024 Tehnika

ASUS Zenbook Duo: prvi laptop računar od 14 inča sa dvostrukim ekranom

ASUS ZenBook DUO se ističe po svom jednostavnom dizajnu koji nameće pitanje - zašto se zadovoljiti jednim ekranom kada možete imati dva?

27.01.2024 Tehnika

LG predstavio svog Smart Home AI Agenta

Uz nove i pametne tehnologije za dom, ovaj dvonožni robot na točkovima, automatizovan od strane veštačke inteligencije, predstavlja fuziju modernih tehnologija i AI mogućnosti.

24.01.2024 Tehnika

Da lakše preživite zimu: simpatična prenosiva grejalica kompanije Egloo

Ova prenosiva grejalica je savršeno rešenje za sve ljude kojima je gotovo uvek hladno i pruža pet sati toplote za ekvivalent od dvadeset dinara utrošene električne energije.

21.01.2024 Tehnika

LG Styler: recite "zbogom" izgužvanoj odeći

Korisnici jednostavno mogu okačiti svoju izgužvanu odeću unutar vrata, izvaditi parni aparat pričvršćen za dno Styler-a i pokrenuti proces pare pritiskom na dugme.

18.01.2024 Tehnika

Novi 4K Lifestyle projektor kompanije LG postaje umetnički dodatak modernom domu

Iako jedan od najmanjih dostupnih projektora, najnoviji kućni projektor iz kompanije LG, pod nazivom CineBeam Qube, je neverovatno moćan a pritom i neverovatno moderan.

15.01.2024 Tehnika

Motorola predstavlja svoje nove pametne telefone inspirisane bojom godine

Kroz ovu inovativnu saradnju, Motorola želi dublje povezati korisnike s njihovim uređajima, nudeći im ne samo tehnološke karakteristike, već i emocionalno zadovoljstvo kroz estetik...

12.01.2024 Tehnika

LG PuriCare AeroFurniture: za sve koji žele da ubrizgaju malo stila u svoju svakodnevnicu

Postižući savršenu ravnotežu između funkcionalnosti i naprednog dizajna, napredni prečišćivač vazduha omogućava visokokvalitetnim kućnim aparatima da uzdignu umetnost življenja zas...

09.01.2024 Tehnika

Slušalice koje mogu da vam čitaju misli? Da, one postoje, i zovu se MW75 Neuro!

U saradnji sa tehnološkom kompanijom fokusiranom na uvođenje neuronauke u svakodnevne uređaje, Master & Dynamic je kreirao slušalice koje su dovoljno pametne da znaju kada ste pod...