4 u 1 sistem za pravljenje pice i rostilja tokom letnjih večeri i grejanje u toku zime

Sa porastom temperatura svakog dana za po stepen dva više, izvesno je da se leto – ne šali.

S druge strane sa letnjom sezonom u priči, tu je i mogućnost boravka na otvorenom i uživanja u prirodi. Leto je zna se sezona roštilja, druženja i nenadmašne zabave. Ako volite da okupljate u svom dvorištu drage ljude i pravite roštilj, sistem kojim vam danas predstavljamo bi vam mogao zagolicati maštu.

U pitanju je Noori V02 AIRY roštilj koji je pokupio svojom pojavom najbolje kritike na tržištu. Kao kriterijum broj jedan za održavanje uspešnih zabava na otvorenom, ovaj fantastični sistem je brzo i lako postao opcija broj jedan ljubitelja jela sa roštilja širom sveta. A evo i zašto!

Noori V02 AIRY poseduje emajliranu čeličnu konstrukciju, pri čemu predstavlja multifunkcionalni roštilj na otvorenom, peć za picu, šporet i kamin. Neverovatno koliko toga je našlo svoje mesto u sklopu ovog roštilja. Osim vrhunskih performansi Noori V02 AIRY se može pohvaliti i vrlo upečaljivim estetskim izgledom, zahvaljujući kom će biti savršen vizuelni dodatak vašem dvorištu.

Roštilj se sastoji od 6 vatrostalnih betonskih unutrašnjih ploča. Ove ploče i AIRY cilindar čine inovativni roštiljski sistem AIRY, koji takođe daje proizvodu i svoje ime. To u osnovi znači da vas do pogleda ka otvorenom očaravajućem plesu plamena deli samo uklanjanje nekoliko vatrostalnih ploča. Uz disk za picu u ovom roštilju možete da spremate picu za veće društvo, ali ne samo to već i hleb i druga testa. Ugrađeni termometar pokazuje temperaturu koju roštilj razvija tako da nema opasnosti od toga da vam jelo zagori.

Jedan od najprikladnijih dodatka ovom roštilju jeste prenosivost. Sa svoja 4 točka i sa bočnim ručicama, možete ga pomerati po želji u vašem dvorištu ili na tremu. Avanture na otvorenom mogu da počnu!

Ž.J.

Izvor: Yankodesign

Povezane teme