07.05.2025 Lifestyle
U čuvenom njujorškom kvartu Tribeka, gde se istorija prepliće sa modernim ritmom grada koji nikada ne spava, otvorio se novi dragulj hotelske scene – Barrière Fouquet's.
20.12.2024 Lifestyle
Ukoliko birate mesto u kom biste proveli odmor tokom zime, predlažemo da upoznate Le Coucoua, hotel iz kog se pruža najbolji pogled na skijalište Meribel.
02.12.2024 Enterijer
Ovaj mali stan koji su dizajnirali Bya Ribeiro Arquitetura i Tais Viana kreiran je za mladića koji voli nijanse plave...
06.09.2024 Tehnika
Predivan, veliki ekran je kao da pišete na papiru odnosno pravite beleške u svojim omiljenim elektronskim knjigama.
21.09.2022 Lifestyle
Hotel Seegluck Forelle u Milštatu svojim gostima pruža mnogo više nego što oni očekuju. Šta je važno kada je redizajn ovog renomiranog autsrijskog hotela u pitanju? Sve! Od prvog u...
24.06.2021 Enterijer
Svako želi nešto drugačije od svog doma. Dok za neke dom predstavlja privatno utočište za druge je samo usputna stanica. Mnogo toga zavisi od raspoloživog prostora, kao i od budžet...
21.09.2020 Ideje
Veliki broj savremenih porodica pribegava kreativnom pristupu kako bi u svom domu imao dovoljno mesta za sve njegove članove. Nedovoljan broj soba u stanu može da bude problematiča...
13.02.2020 Enterijer
Tribeca stil apartmana podrazumeva savremen enterijer koji se sastoji od pretežno belih elemenata, koji asociraju na jednostavnost, urednost i svežinu.
30.09.2019 Enterijer
Američki dekorater Rodni Lorens dizajnirao je potkrovlje u predelu Tribeka, u kojem su savremeni dizajn i umetnost upotpunjeni orijentalnim motivima.
10.07.2019 Moj vrt
Ribes je novi modularni sistem za sedenje koji je dizajnirao Antonio Ćiterio sa fokusom na svestranost, prilagođavanje, boju i istraživanje materijala.
02.07.2019 Lifestyle
Nemački cirkus Roncalli zamenio je prave životinje 3D holografskim slikama koje prikazuju slonove, konje, pa čak i ribe u pokretu.
22.01.2019 Moj vrt
Akvaponika predstavlja kombinaciju hidroponike (gajenja biljaka u vodenom supstratu, a ne na zemlji) i gajenja ribe, i predstavlja novi pomak u proizvodnji kako ribe, tako i biljak...