Zlatna Braća unose zabavnu svetlost u najmračnije enterijere

Ron, Tom, Sam, Bob i Joe su neodoljive bežične LED lampe koje će vašem domu obezbediti meku svetlost ali i ljupkost.

Bežične stone lampe izrađene od polikarbonata u zlatnoj boji nose zajednički naziv Zlatna Braća, i predstavljaju porodicu likova lampe koja, reflektujući meku svetlost na svom telu, poboljšava plastičnost i fluidnost siluete.

Dizajnirane od strane Stefana Đovanonija, ove simpatične lampe osmišljene su tako da zauzimaju različite položaje a zahvaljujući svom neobično fleksibilnom telu stvaraju animirani pejzaž.

U pitanju je takozvani apstraktno-figurativni pristup dizajnu koji naglašava skoro svaki detalj proizvoda, pa slobodno možemo reći da se ovde radi ne samo o osvetljenju već i sjajnim ukrasima koji mogu obogatiti izgled svakog stola ali i personalizovati svaki ugao kuće.

‎Ova porodica punjivih LED lampi na baterije opremljena je mekim prekidačem na dodir. Mali zlatni dečaci reflektuju svetlost koja se emituje na njihovim telima, poboljšavajući njihov oblik. Kreću se, obrću, sede, baš kao da su animirani. Kada ih pogledamo – deluju mirno, baš poput klasičnih statua, ali ko zna šta rade i da li šetaju okolo kada nas nema!

Bez obzira na to da li ste ljubitelj ovakvih originalnih lampi ili više volite klasično osvetljenje, činjenica je da su Ron, Tom, Sam, Bob i Joe zapravo nestašni zlatni dečaci sa razigranom dušom, spremni za zabavu u svako doma noći. Slobodno ih možete postaviti bilo gde i uživati u njihovoj mekoj svetlosti.

izvor: qeeboo

Povezane teme